samarbeten,  Serier

Maratontitta på Game of Thrones

I samarbete med C More

game of thrones
Bild: C More

Under de senaste åren har jag inte sett på Game of Thrones veckovis. Jag har istället väntat på att hela säsongen är klar innan jag djupdyker ner. Tror det började med att min sambo och jag är rätt dåliga på att se en serie veckovis. I alla fall tillsammans. Sedan märkte vi att vi tyckte nog bättre om Game of Thrones på det här viset.

Det bästa är att C More har hela säsong sju! Så nu kan vi börja titta utan behöva tänka på att köpa en box eller skaffa HBO. Det ultimata sättet helt enkelt.

Många frågar mig om jag inte får spoilers. Och visst, det händer. Men i år har jag varit smart och blockat allt med Game of Thrones på Twitter. Och folk skriver inte lika mycket på Facebook längre. Tur nog. Plus att jag sällan umgås med folk som tittar på serien på vardagarna. Liksom, inte alls på jobbet. Så har klarat mig väldigt bra. Mycket bättre är tidigare år.

Game of Thrones
Bild: C More

Från att ha inte alls varit särskilt taggad på den nya säsongen ser jag faktiskt fram emot den nu. Vet inte när vi börjar men jag hoppas på snart. Speciellt nu när C More har serien och det blir som sagt väldigt enkelt. Tyvärr vill jag nästan vänta också. För när jag sett säsong sju måste jag vänta i två år som alla andra på den åttonde och sista säsongen.

har ni sett Game of Thrones? 


Prova C More i en hel månad!

C More var också i det här samarbetet snälla att bjuda på en månad för er som vill prova på utbudet hos dem. Klicka på den här länken för att komma till erbjudandet.

4 kommentarer

  • Elsa

    Älskade säsongen, hände verkligen saker hela tiden. Men samtidigt märks det att allt börjar komma mot sitt slut och tyvärr känns vissa saker nästan lite för påskyndade. Bara en sån sak som att det förr tog mycket längre tid för karaktärerna att resa mellan olika platser, och nu hinner de fram och tillbaka på ett enda avsnitt. Finns vissa andra små detaljer som gör att säsongen inte riktigt lever upp till tidigare säsongers kvalitet (ex har den blivit mer förutsägbar), men samtidigt är denna säsongen otroligt spännande och händelserik så jag älskar den ändå. Vi får hoppas att du kommer gilla säsongen! Har dock märkt att det finns väldigt olika åsikter, vissa gillar den inte alls.

    • karinsuniversum

      Vad spännande! Tråkigt att den kändes påskyndande. Typ det värsta som kan hända. Men hoppas jag gillar den. Och att jag ser den snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *