smått&gott

Hipp Hipp Hurra!

födelsedagpå din födelsedag!

I dag är dagen som sommaren gör sin sista svängom. Hösten knackar på och lövet har redan börjat ändra sig. Men det är också min födelsedag.

Vad fyller jag?

Jo, jag fyller 24 år. En ganska tråkig och händelselös ålder. Försökte googla på om det är någonting som händer då. Fick mest upp att folk hade ålderskris eller den perfekta presenten för folk som fyller 24 år. Det var allt från hästhuvud till smetfördelare. Ni förstår, 24 är en cool ålder.

Vad ska jag göra i dag?

Först och främst jobba. Men då jag jobbade lite helg så är jag tvungen att ta ut komp också. Helst i samma månad. Så helt enkelt perfekt då det är min födelsedag. Ska försöka städa lite (kommer över lite folk på lördag på födelsedagskalas). Men min sambo har också bokat bord på en av våra favoritrestauranger. Det ska bli så gott. Efter det tänkte vi sitta hemma och poppa en skumpa. Har annars som tradition att börja dagen med en tecknad film. Så kanske får avsluta den så istället. Kände inte för att gå upp typ fem i dag.

Grattis till mig!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *