resor & utflykter

London | Bröllop, god mat och kor

Den 25 augusti flög vi till London för att gå på Johans syster bröllop i Richmond. Hon bor nämligen i London och gifte sig nu med sin britt. Det var ett väldigt fint bröllop. Men jag tänkte inte visa några bilder från själva bröllopet utan de andra bilderna som togs.

London

Först och främst är Richmond ett så mysigt ställe. Verkligen! Nära själva centrum men fortfarande väldigt landsbygd-känsla. Nästa gång kanske vi borde vara mer i centrum. Har varit i London en gång men det vi såg var BBC och Oxford Street. Missat en hel del alltså. Men det ska bli ändring på det. I framtiden.

London

Här var hotellet som vi både bodde på och som ceremonin var. Det var ett borgerligt bröllop. Väldigt fint om jag får säga det själv.

London

Bästa var nästan alla kossorna. Halva mig är livrädd för kor (så van med att de springer i full fart mot mig och min hund när vi var ute och gick för att sedan tvärnita framför oss), men samtidigt gillar jag dem för de är ändå rätt söta.

London

Liksom, kom igen! Så fin!

London

Innan bröllopet gick vi hit för att äta lunch. Jag, Johan och hans föräldrar. Så mysigt ställe. Dock för Johan som precis hade blivit av med sin pollen var väl inte allt för glad att vistas bland blommor. Det var förresten så varmt när vi var där. Vi hade packat helt fel. Så himla typiskt.

har ni varit i London?

ge mig gärna en massa tips på vad en borde se och göra

4 kommentarer

 • Lena

  Hur lång lista vill du ha på saker att göra i London? Haha börjar med affärer man inte får missa
  Primark, Disney Store (Bond Street), Waterstones (Piccadilly Circus, HMV (ligger mitt emot DisneyStore)

  Att promenera i Kensington Gardens, där det finns 2 stora mysiga dammar att gå runt, Peter Pan statyn, Princess Dianas memorial, Kensington Palace bl.a.

  Towern får man inte missa! Gå dit en morgon, starta med en gratis rundtur med en beafeater (vakt) som berättar exakt vad som ligger vart och villa historiska personer och händelser som skett på den platsen. Utan dem får man dessutom inte gå in i kyrkan som finns där. Där fann man Anne Boleyns kvarlevor bl.a. Mycket spännande! Sedan kam man strosa runt själv även där inne kronjuvelerna finns att titta på

  En promenad Houses of Parliament, gå över bron till London Eye (åk om man känner det) sedan går man efter Themsen på den sidan hela vägen till Tower Bridge för längst med vägen finns bl.a. En bokmarknad, massor av gatuartister, matställen m.m

  Kan rekommendera att gå på musikal. Les Miserables är en av de häftigaste produktionerna jag varit och sett och den innehåller ALLT man kan tänkas behöva handlingsmässigt. Krig, Kämparanda, lidande, vänskap, hopp, kärlek etc

  Eller ta en busstur från London till Harry Potter studio touren. En helt sjukt häftig upplevelse! Ska åka tillbaka nu i Oktober! 🙂

  Bara höra av dig om du vill veta mer eller fråga något om London! 🙂

  • karinsuniversum

   Åh, ett London-fan? Tack för alla tips! Ska se om jag kan bocka av alla när vi väl åker. När det nu blir. Men lutar väl åt en weekend i vår. Känns som en bra tidpunkt då i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *