Filmer,  samarbeten

Hur jag lärde mig om vart min gräns är

– Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara –

Den här veckan är det temavecka med temat ”verk som påverkat mitt liv”. Varje dag denna veckan kommer ett nytt inlägg inom temat där jag nämner filmer eller tv-serier som har gjort något särskilt intryck hos mig. Det är blandat hejvilt mellan djupa saker.. och inte alls djupa. 

gräns

Jag har troligtvis nämnt filmen Tusk ett flertal gånger. Speciellt med temat om vart min gräns går. Att det är en av få filmer som jag har stängt av pga jag inte har klarat av att se den. Jag visste inte att jag hade ett problem med detta innan jag såg Tusk. Och sedan dess har det kanske påverkat mitt liv – om vad jag undviker för filmer. I ungefär samma veva såg jag även The Fly. Och hypotesen blev sann. Detta är inte min grej.

Men vad är ’detta’ som har blivit min ultimata gräns? Jo, det är när en blandar människor med djur. Att en förvandlar en människa till djur. Mot människans vilja ska väl också läggas till. Det är någonting som är så äckligt, hemskt som detta. Och att se Justin Long (i detta fall) förvandlas och bli någonting han inte vill. Nej, jag klarar inte av det. Att Tusk är en komediskräck gör saker nog värre faktiskt. Det betyder att de inte har en gräns de kan gå över utan de kan göra allt så sjukt, vridet och överdrivet som möjligt. Och det blir in sin tur ännu värre för min personliga gräns.

Har ni någon film som ni inte klarar av?

En kommentar

  • Mandy

    många! Antingen för att de e konstiga eller för att jag inte tål en eller flera av skådisarna som är med i filmen för då stör jag mig bara!
    Gillar INTE filmer a la Woddy Allen. Det är inte min smak. Inte konstiga filmer som ex American Beauty och The royal tenebamus och sådana typ av filmer!

    Och som sagt alla filmer där skådisar som jag inte gillar är med, ex på sådana är: Owen wilson, Adam Sandler, Hillary Swank, Matthew McConahough, Whoopie Goldberg, uppenbarligen Woddy Allen, Krister Henriksson, Andy McDowel m.fl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *