Böcker,  Filmer

Att se och läsa i februari

Nu är det dags för vad jag ska läsa och se i februari. Det kommer bli en stressande månad. Har så mycket att göra denna månad. Men jag ska klara detta! Det är ju bara två filmer och två böcker.

Att läsa

  1. On the Other Side av Carrie Hope Fletcher
  2. And I Darken av Kiersten White

On the Other Side har stått i min bokhylla så länge. Eller ja, tills den kom ut. Och jag har påbörjat den lite grann. Så den ska jag bli klar med. And I Darken är med på min YA-böcker jag ska läsa.

Att se

  1. Oldboy
  2. The Great Dictator

Det roligaste är att precis när jag satt och förberedde detta inlägg, dvs igår så sa min sambo att vi skulle se Oldboy. Passande tyckte jag då den var med på IMDb-listan och en film jag inte sett. Försöker ju se två filmer från den listan varje månad. Så checkade av första filmen redan igår. Vilket är tur med tanke på att inte bara är februari en kort månad, men nästan varje kväll/helg är redan uppbokad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *