Serier

Gilmore Girls | Säsong tre

Gick ganska fort att se klart säsong tre av Gilmore Girls. Stundtals var den bättre än tidigare säsonger och ibland sämre. Men överlag har både avsnittena och säsongerna hållt en jämn nivå, vilket jag ändå uppskattar. Tror jag börjar förstå fascinationen över serien och dess karaktärer.

När jag ser serier såsom This Is Us tänker jag att familjedrama inte är någonting för mig. Men ändå tittar jag på denna och uppskattar den. Gilmore Girls är bra. Och det beror främst på familjerelationerna som finns. Inte enbart Lorelai och Rorys band, utan alla runt omkring.

Gilmore Girls
Favoritavsnitt:
3.07 They Shoot Gilmores, Don’t They? är nog min favorit från detta avsnitt. För det första är det ett sådant roligt event som de har i staden. Bland deras konstiga event är nog ett dansmaraton bland de konstigaste. Älskar deras klänningar och hur fina alla i staden är. Sedan såklart det faktum med allt drama kring Rory, Dean och Jess. Som slutar i att Dean dumpar Rory. Tack! Och det säger jag inte enbart för att jag gillar mer Rory med Jess, men också för att Dean förtjänar inte att behandlas så som han gör. Dock är han en riktigt surpuppa som är skön att bli av med. I alla fall för en sekund.

Favoritkaraktär:
Luke! Finns det en bättre karaktär än Luke? Tveksamt. Antar att Lorelai och Rory hamnar rätt högt uppe också. Men Luke blir bara bättre och bättre. Speciellt nu när hans relation med Jess blir bättre och bättre. Dad-goals!

Favoritpar:
Rory & Jess, ofc. Men en sak som är tråkigt med dem är att man knappt se de göra saker tillsammans..? De säger då och då att de ska träffa varandra. Men när man ser de kysser de endast varandra, eller möjligtvis bråkar. Vi såg ett antal scener med Dean och Rory överallt. Tycker det är tråkigt att vi inte får se de alldagliga med Rory och Jess.

Gilmore Girls

→ De löste college med att hamna på Yale, som ligger närmare än Harvard, applåder till att ni lyckades. Nu får vi dock se hur det här kommer att påverka serien. Positivit? Negativt?

→ Grejen med att Dean plötsligt ska gifta sig. Alltså vad är det? Kan det bli en tråkigare storyline? Tror inte det. Plötsligt har han varit tillsammans med en brud (hej Lexi) i typ ett halvår, kanske ett år, och är nu redo för att säga ja till varandra, på riktigt. Så konstigt.

→ Visste faktiskt inte att Adam Brody var med i Gilmore Girls. Superkul! Alltid gillat honom, och blev supersugen på att se på gamla avsnitt av The O.C. nu.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *