vardag

Ett nytt kapitel

Ett nytt kapitel och ett helt nytt boende! Vi blev sambos för fem år sedan sen. Efter bara fem månader tog vi beslutet. Kan tyckas tidigt för många. Först kom jag hem till en översvämmad lägenhet. Och fick se katastrofen efter jag kom hem från julfirande. Dessutom fick jag flytta till en evakueringslägenhet. Sedan var planen var att bo där i två veckor, som slutligen blev tre månader. Under denna period bodde jag tillsammans med Johan i hans lilla studentlägenhet samtidigt som vi tittade på andra lägenheter. Efter en snabb fråga om vi fick bo i evakueringslägenheten flyttade vi in. Där vi alltså bott i fem år.

Flytten starta i helgen. Att flytta har varit en tanke vi har haft länge. Vi är inte längre studenter och att bo vid universitetet har inte längre sina fördelar. Trots att Johan jobbar på universitetet. Det passar oss bättre att bo i stan. På grund av det utbudet som finns där.

Nu bor vi i en tvåa i stan med inglasad balkong, nytt kök och väldigt gulliga grannar. Såg häromdagen en som lämna en lapp i hissen som tack efter någon hade städat. Det är nu vårt hem sedan en vecka tillbaka. Har inte kommit i ordning än. Inga gardiner sitter uppe för att det ska bytas fönster i hela huset. Håller tummarna på att det sker snart. Skulle vara hemskt att ha de byter när pollensäsongen startar. Har ni hört att det ska vara den värsta pollensäsongen på 45 år? Jag ser fram emot att sitta i en lägenhet som inte får vädras pga allergi. Tavlorna sitter inte uppe. Men de ska komma upp i helgen. Ser fram emot det! Det får hela lägenheten att bli lite finare, färggladare och lite mer fyllig.

Vill jättegärna visa upp vår nya fina lägenhet här på bloggen. Det kommer när det är lite mer ombonat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *