vardag

En lördag genom mobilkameran

Här kommer en liten genomgång om gårdagen, lördag.

lördag

Väckarklockan ringde klockan nio. Vi hade tänkt att gå upp tidigt. Mest för att hinna äta en massa mat. Rimlig anledning tyckte ni. Kom dock inte upp ur sängen förrän vid tio. Dags för frukost! Våra San Francisco-inspirerade mackor med ägg och bacon. Supergoda. Och J drack kaffe ur sin Californication-mugg. Passande. Jag drack te ur min Tardismugg. Citron och ingefära te för er som undrade. För jag har fortfarande ont i halsen och tänker att det hjälper. På tvn är det Twin Peaks.

lördag

Mellan elva och ett gjorde vi det vanliga. En sitter och spelar Fifa och den andra sitter och tittar på serier. Kan ju tänka sig vem som är vem. Tog varsin dusch också. För sedan var det dags för andra målet under dagen. Kårhuset i Karlstad har varit öppet i några veckor nu (två kanske) och de har börjat med en våffel-tradition. Så vi gick dit och testade. Supergott. Jag är inte student så jag får bara vara där under caféet och inte när baren är öppen och J jobbar på kåren så han får vara där. Väldigt skönt att ha gångavstånd till ett mysigt café (och bar).

lördag

Efter två våfflor med grädde, sylt, nutella och bananer handlade vi lite saker inför kvällen (och vinyler…). Klockan tre var det dags att dra på sig hockeytröjan och se på matchen. På tv:n dock. För vi hade fått för oss att vi inte skulle hinna se hockeyn. Men det gjorde vi. Och vi vann! Vi åt också såklart.

Sedan var det dags att dra på sig ansiktet (sminket) och göra i ordning det sista av snacksen och ta bussen till stan. Vår vän + en annan vän fyller 28 så de hade Shotta-fest den 28e. Smart va? Så det var endast dricka ur stora flaskor och shots. Rimligt..

Hur var er lördag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *