vardag

En liten promenad mitt på dan

promenad

Jobbade hemifrån i dag för att skulle haft ett möte som var närmare lägenheten än kontoret. Men det blev inställt så jag fortsatte att jobba hemifrån. Tur det för att jag fick ofantligt ont i huvudet. Ni vet när allt snurrar och en bara vill spy.

Så efter jag bokstavligt talat kastat i min en kopp kaffe (ifall det berodde på brist på koffein), tagit en huvudvärkstablett så gick jag ut för en promenad. Och det hjälpte. Vilken av de tre som det berodde mest på.. det är frågan. Troligtvis en blandning mellan de två sistnämnda.

promenad

Älskade att det var rätt varmt ute. För att vara november alltså. Kunde alltså ha på mig tunnare byxor, tjock tröja och en tunn jacka. Perfekt för att ta en promenad!

promenad

Nu ska jag sätta mig och fixa i ordning några blogginlägg som ligger som utkast. Har en sån härlig dag imorgon när jag bara åker till Göteborg för ett möte/utbildning och sedan tillbaka igen. Hatar att det är mörkt ute så tiden för att ta kort förminskas totalt. Till att enbart kunna ta bra bilder på helgen när jag faktiskt är ledig. Usch.

tipsa gärna vad ni vill läsa på bloggen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *