Böcker,  vardag

Lifeupdate i form av bok & varm choklad

Dags för en lifeupdate! Tisdagkväll och den här dagen har bara försvunnit, även om den har gått otroligt långsamt på samma gång. Känns som jag knappt hunnit med någonting. Även om jag har jobbat (hemifrån), läst, tittat på serier & en stund av hockey (inte så roligt när laget förlorar hela tiden…).

I morgon ska jag gå utanför lägenheten minst en gång. Det är faktiskt dags för det. Förhoppningsvis kan vi ta en promenad medan de fortfarande är ljust ute. Vilket vi inte hann med i dag. Ska också förbi kontoret och hämta en sak som jag behöver. & kanske fixa mitt pass. Kan ju vara bra att ha ett när en ska utomlands.

mer personligt kommer,

Det har blivit väldigt mycket recensioner, & allmänt prat om böcker och film den senaste tiden. Vilket är superkul! Men inte endast det jag vill syssla med. Ska försöka ändra på det. Vill att ni ska lära känna mig också. Så jag inte är endast en person med åsikter bakom en skärm. Det hade varit trevligt. Hoppas det är någonting ni också skulle tycka om.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *