listor

En lista om bloggar

bloggar
Hur många bloggar läser du?

Jag följer 60 stycken på Bloglovin’ men vet inte om jag direkt läsa alla varje dag eller varje inlägg kanske. Men nästan i alla fall.

Hur läser du bloggar?

Via Bloglovin’ nästan enbart. Vissa går jag in på efter minne, men mest som sagt Bloglovin’. Det absolut enklaste sättet.

Vad gillar du i en blogg?

Jag tycker om variation. Så även om bloggen är nischad så gillar jag när personen lyser igenom och kommer med mer personliga inlägg. Därför jag själv försöker komma med vardagsinlägg också. Ärligt talat så tittar jag oftast på designen och upplägget av inläggen. Om det inte faller mig i smaken brukar jag klicka bort även om den kanske passar mig innehållsmässigt.

bloggar

Vilka är dina favoritbloggar:

Isabel Boltenstern – För att hon verkar vara en så himla härlig person och så cool. Plus att hon är öppen om sin utbrändhet.

Flora Wiström – För att hon är allt jag önskar att jag själv var.

Elsa Billgren – För att hon lever ett drömliv och har så himla mysigt. Älskar hennes bilder. Älskar hennes stil. Ja, allt.

ByKiki – För att jag har en seriös girlcrush på Kristin. Och lite hennes fästman.

Atilio – För att det finns ingen annan blogg som gör mig så lugn och få mig att må så bra som Sandras. Tyvärr har hon slutat blogga, men den får vara här med.

Bästa åsiktsbloggen?

Jag tycker om Lady Dahmer och hennes texter. Hennes poddar är annars grymma. Men gillar hennes blogg. Även om jag kanske inte håller med om exakt allt. Men när gör en det egentligen?

Bästa tv&film-bloggen?

Svårt att inte säga Seriedrottningen för ja, namnet säger väl sig själv. Och läst hennes i typ hundra år. I alla fall vad det känns som.

bloggar

Vilka bloggar läser du inte?

Renodlade modebloggar. Inte heller resebloggar. Knappt heller bloggar som är typ endast fotografier heller. Kanske inte nischade bloggar helt enkelt. Förutom film, tv och böcker.

Vilken blogg har du läst längst?

Troligtvis Egoinas blogg. Ständigt i flera flera år. Gillar den fortfarande och nästan mer för varje dag.

Blogg, insta, snapchat eller twitter?

Jag gillar såklart bloggar. Följer typ inga jag inte känner på Snapchat för det känns typ onödigt. Gillar såklart Instagram för det är så enkelt. Twitter älskar jag, men där följer jag mer tv&film-relaterat vilket jag inte alltid gör bland bloggar.

I vilken kategori placerar du din egen blogg.

Kultur & livstil med större fokus på kultur, dvs. film, tv-serier och böcker.

Hämtad från Sandra Bejier med vissa ändringar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *