Serier

Dragon Ball Z | Säsong åtta

Dragon Ball Z 8

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Trollkarlen Babidi har som mål att släppa lös Majin Buu – det största hotet som gänget har möt på. Hur ska de kunna stoppa honom? De måste gå till extrema längder för att lösa den här svåra uppgiften.

Tankar,

Jag gillar Majin Buu. Han är en ruskigt svår skurk att slå då han verkar kunna komma tillbaka hur man en försöker. Okej, jag antar att jag skulle kunna nämna hur det går i turneringen och vem som vinner (och vem som egentligen vinner), men alltså det är så mycket mer spännande att se Goku, Gohan och Vegeta slåss i början av säsongen. Och i andra halvan är detta det enda intressanta.

Det bästa

Det är väldigt fint när Vegeta inser vem han slåss för. Att han har sin stolthet, men också hela planeten på sina axlar. Och när han för första gången kramar Trunks (en väldigt stel och awkward sådan) och sedan offrar sig såååå fint. Annars älskade jag självklart idén med att Goten och Trunks kom och blev en person, Gotenks. Ännu mer självsäker – märks att halva Gotenks är lik Vegeta. Älskar också att deras ’dans’ var så stört löjlig.

Dragon Ball Z 8

Det värsta

Hela det avsnittet när Bulma och de andra letar efter Dragon Balls. Eller att Gohan tränar (med ett svärd) med Supreme Kai. Tråkigt att se på! Och att Vegeta fortfarande inte är tillbaka efter sin död! Ska jag bli orolig?

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *