musik

De 100 bästa låtarna feat. Johan | 91-100

100

Vi är nu framme vid sista in inlägget och de sista låtarna i den här inläggserie om de bästa låtarna som jag har gjort tillsammans med Johan. Ni hittar alla låtar på vår spellista.

Eftersom vi är precis hemkomna från USA så kan låtarna komma upp lite sent. 

Min kommentar: Här har vi min absoluta favoritlåt, Sylvia’s Mother. Det finns ingen annan som är så bra. Pink Floyd och Iron Maiden är också de underbara. De andra med såklart.

Karin,
 1. Sylvia’s Mother – Dr Hook & The Medicine Show
 2. Wish You Were Here – Pink Floyd
 3. Journeyman – Iron Maiden
 4. Calling You – Jevetta Steele
 5. Fly Me To The Moon – Frank Sinatra

Johans kommentar: Vill säga att Tambourine Man är Johans favoritlåt. En riktig Dylan-man helt enkelt. Roligt nog. Annars, ja alla andra fyra är såklart också favoriter annars hade de väl inte varit på listan.

Johan,
 1. Tambourine Man – Bob Dylan
 2. Basket Case – Green Day
 3. 10 A.M. automatic – The Black Keys
 4. Wolf Pack – The Vaccines
 5. 1901 – Phoenix

vad tycker ni om dessa låtarna?

2 kommentarer

 • Elsa

  Ni har så bra musiksmak! Jag upptäckte faktiskt Sylvia’s Mother tack vare dig. Det var inte detta inlägget, utan du skrev om den någon annan gång för ett tag sen och då lade jag till den i min spellista. Nu när jag hört den en hel del gånger sen dess så kan jag bara hålla med. Det är inte min absoluta favorit men bra är den verkligen!

  • karinsuniversum

   Men åh, tack! Vad gullig du är. Kul att du gillar den låten. Väldigt få som har hört talas om den så alltid kul när någon annan uppskattar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *