Serier

Crisis on Earth X | The Flash & DC’s Legends of Tomorrow

Sista delarna av Crisis on Earth X är nu här och jag har såklart tittat på de. Var positivt överraskad över de två första delarna och därför väldigt exalterad över de två sista.

Crisis on Earth X

The Flash

Den fortsätter hålla dramaturgiska kurvan så det här avsnittet var en fortsättning av fördjupningen, med ännu större slagsmål, lite mer avslutande och en stor bom på slutet. Det fanns många bra scener här. Tycker det är så obehaglig med nazister och deras läger. Usch… Iris och Felicity var väldigt badass. Kul att se!

Skrek nästan rakt ut när jag såg Snart. Har saknat honom så mycket så skulle vara kul om han kom tillbaka. Gillade dock han och Sara väldigt mycket.. men det lär ju inte hända igen. Kul att se Winn, och som general. Även om han var rätt irriterande. Det värsta… Stein! Jag visste att han skulle lämna serien, men hade såklart hoppats på att det skulle vara att han pensionerade sig och var med sin familj. Inte att han dör!

Crisis on Earth X

DC’s Legends of Tomorrow

Okej, så efter mycket om och med dog Stein. Och han gjorde det för att Jax skulle kunna leva. Alltså, det värsta någonsin. Så ledsamt! En rolig sak med detta avsnitt var att jag såg fram emot det för att se hur legenderna skulle komma in i berättelsen mer. Men sen när de andra kom så var det som jag hade glömt bort att de ens existerade. För face it, Sara och Mick är de bästa i det gänget. På tal om dem. Snart kommer stanna kvar en stund till. Åh!

Vi fick vårt avslut. Det hela slutade hyfsat bra ändå. Onda-Kara och Onda-Oliver dog. Onda-Speedster lever. Men han är i alla fall inte där just nu. Och Barry & Iris gifte sig till slut tack vare John. Och Felicity & Oliver gifte sig med. Samtidigt.

2 kommentarer

 • Nathalie lindholm

  Hej.
  Med risk för bli dumförklarad meb måste fråga hehe.

  Den crisis om earth som går att köpa mdd 4 avsnitt är det avsnitt som inte visata innan, eller är det samma som kommer mellanåt på serierna,??

  Tacksam för svar 😀

  • karinsuniversum

   Hej,

   Känner mig lite osäker på exakt hur du menar. Dessa crossover, Crisis on Earth-X är den fjärde som de gör. Och de är inbakade i säsongerna. Så första delen är Supergirl (säsong 3 avsnitt 6), andra delen är Arrow (säsong 6 avsnitt 8), och sedan The Flash (säsong 4 avsnitt 8) och Legends of Tomorrow (säsong 3 avsnitt 8). Så det är samma avsnitt som kommer automatiskt i säsongerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *