Serier

Crisis on Earth X | Supergirl & Arrow

De två första delarna i crossovern ”Crisis on Earth X” är här! Vi börjar med Supergirl och Arrow och redan imorgon får vi The Flash och DC’s Legends of Tomorrow. Detta är den stora anledningen till varför en ska följa alla dessa fyra serier.

Crisis on Earth X

Supergirl

Första delen i crossovern! En bra början, och tycker om idéen att använda bröllopet som en startpunkt för att få ihop hela gänget. Första delen var jättebra och det satte verkligen tonen för hur resterande avsnitt kommer att vara.

I början, när det var mycket kring bröllopet kändes det som ett avslut. Det kändes som om, om inte nazisterna kom och förstörde allt, alla serier kunde nästan sluta där och då. Firestorm, och deras möjliga avslut. Barry & Iris som får varandra (eller inte). Felicity och Olivers samtal, och hur hon inte vill gifta sig. Jag behöver mer info kring det! Och känner bara, såklart de parade ihop Alex och Sara. För en kan inte ha två stycken homosexuella kvinnor bredvid varandra utan att de ligger med varandra.

Ps. Vem är flickan på bröllopet? Som sagt jag är väldigt ny till det här universumet. Är det typ Barry & Iris barn? 

Crisis on Earth X

Arrow

Andra delen var Arrow, fast den handlade inte mest om Arrow. Den här gången känns crossovern mer som en långfilm. Det är väldigt uppskattat. Tyvärr var den här delen sämre. Men det är förväntat. Det följer den dramaturgiska kurvan, som så många berättelser gör. Presentationen har varit och nu fördjupningen. Vilket brukar vara lite mindre dramatiskt och spännande. En litet slagsmål för att sedan komma med det stora mer avgörande senare.

Även om det var sämre fanns det delar jag verkligen tyckte om. Gillar Iris och Felicity och deras vänskap. Speciellt nu med hennes känslor kring att gifta sig med Oliver. Gillade upplägget av avsnittet och vad de vill åstadkomma. Vi fick också för en kort sekund återse Tommy. Kul!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *