listor

8 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag vet hur man löser en Rubiks kub.

2. Jag har tillsammans med min bror provspelat för Julkalendern när vi var små. Dieselråttor och sjömansmöss för att vara exakt. Var också med för En ö i havet. Kom vidare på den… men kunde tydligen inte bli arg. Haha!

3. Har varit rätt besatt av New York. Då menar jag att jag alltid velat åka dit och åkte dit 2012. Sen när jag flyttade hemifrån hade jag… en kudde, gardiner, en tavla, en bok/låda, Frihetsstatyn och till och med en klocka. Jag har tyckt det är snyggt med två klockor bredvid varandra som visar olika tider. Så det blev Sverige och New York.

4. När jag har en bra läsardag (eller tid) så brukar jag läsa 100 sidor per timme. Så om jag har flyt går det rätt fort och kan läsa klart en bok hyfsat snabbt.

5. Jag har haft glasögon sen jag var åtta år. Min mamma kom på att jag hade dålig syn när jag frågade henne om pappas reg.plåt (han körde framför) och jag hade då i flera veckor frågat min vän vad som stod på tavlan i skolan. Usch för röd penna. Började med linser när jag var 12 år och varierar dagligen nu.

6. Klarar inte av att ha varma händer. Visst, det är hemskt att frysa. Men varma händer. Det fungerar inte. Inte heller varma fötter. Kan verkligen få panik. Och ibland måste jag kyla ner fötterna innan jag ska sova.

7. Jag var livrädd för hundar innan min familj skaffade hund. Puppie var hos oss från 2004 till 2014. Efter att hon haft bröstcancer ett antal gånger gick det inte mer. Nu älskar jag istället hundar.

8. Jag spelade cello i tre år. Blev aldrig bra på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *