Serier

Vecka 6 | Veckosammanfattningar | 2021

WANDAVISION | 1.06 All-New Halloween Spooktacular!

Fortfarande noll koll på hur de ska lösa det med Pietro/Peter i framtiden. Men väldigt glad att de i alla fall nämnde att han ser annorlunda ut. Gillade också Kick-Ass kommentaren (Aaron Taylor-Johnson och Evan Peters är med i Kick-Ass). WandaVision är mer underhållande ju längre tiden går. Ju mer vi får reda på och lära känna alla karaktärer. Väldigt nyfiken på vad den kan göra mer.

WandaVision går att streama på Disney+.

LEGACIES | 3.04 Hold on Tight

Legacies har blivit bättre och bättre. Dock fortfarande en del problem med serien. Till exempel att jag gillar ju Hope (typ den enda anledning att se på serien), men hon får så tråkiga storylines. Visst, jag gillar henne med Landon. Men om hennes storyline alltid ska handla om honom… då blir det rätt snabbt tröttsamt.

Annars händer det inte så mycket. MG satsar på Alyssa, för att han vet hur det är att tråna efter någon och aldrig på chansen. Så han testar. Precis när Lizzie var själv beredd på att ge MG en chans. Josie tog tillbaka sina krafter för att lägga undan dem igen. Hon vill vara människa en stund. Tror det kan vara bra för henne. Hon har haft det jobbigt en bra stund nu.

Legacies går att streama på HBO Nordic.

THE BLACKLIST | 8.06 The Wellstone Agency

Fint avsnitt för Glen, och kul såklart. Ett bra sätt att göra ett avsnitt tillägnat någon som gått bort.

Fortfarande skumt att se ett helt avsnitt (igen) utan Liz. Är inte hon huvudpersonen? Eller det kanske är Reddington som är den verkliga huvudpersonen, men ändå skumt att hon inte är med. Väldigt få var med i detta avsnitt överlag. Mest Reddington. Lite agent Park som stötte på problem. En sekund säger att hon aldrig kommer be Reddington om hjälp, för att direkt efteråt behöver honom. Vem kunde ana det? Alla.

The Blacklist går att streama på Viaplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *