Serier

Vecka 48 + 49 | Veckosammanfattningar | 2019

Eftersom det var Thanksgiving vecka 48 hade de flesta serierna uppehåll den veckan. Alla som jag såg, förutom Prodigal Son. Men eftersom det känns lite onödigt att göra en veckosammanfattning på enbart ett avsnitt väntade jag tills nu med det avsnittet. Nu har This Is Us tagit en paus och kommer tillbaka i januari.

SUPERGIRL | 5.08 The Wrath of Rama Khan

Är fortfarande väldigt kluven till Lena. Känns som jag skriver det efter varje vecka. Hon är inte en god person, hon har gjort en massa skit. Hon måste bara själv inse det. Däremot saknar jag Lena och Kara tillsammans. När de tittar på fotot samtidigt </3. Nästa gång vi ser Supergirl är det crossover! Vilket betyder att jag måste se ikapp allt jag har missat med Arrow, Flash och eventuellt Batwoman. Vet inte hur jag ska hinna. Men det löser sig… antagligen.

PRODIGAL SOL | 1.09 Pied-A-Terre + 1.10 Silent Night

Så tråkigt att det är ett bra tag tills nästa avsnitt. Börjar verkligen dra ihop sig nu. Först Eve om att hon måste känna ett offer, säkert tjejen-i-lådan. Börjar tycka mer synd om henne nu istället för att se henne som en skurk. Sedan mannen som åkte och ”campade” med Malcolm och hans pappa visar sig och tar med sin Malcolm. Snart måste vi få reda på sanningen. Vad hände? Hur mycket vet Malcolm egentligen…? Men vi får vänta i typ 40 dagar först.

Rama Khan och Andrea Rojas i Supergirl. Foto: Sergei Bachlakov/The CW
Rama Khan och Andrea Rojas i Supergirl. Foto: Sergei Bachlakov/The CW
RIVERDALE | 4.08 Chapter Sixty-Five: In Treatment

Vet verkligen vad som händer i denna serie. Men kan i alla fall säga att studievägledaren kan vara det bästa som har hänt på länge. Hur hon fick alla att öppna sina ögon. Att Cheryl inte har en död bror som spökar, utan snarare att någon försöker göra henne galen. Har en liten misstanke kring Toni… men vet inte varför. Att Jughead jagar ett spöke när han borde uppskatta sin pappa. Osv osv.

SINGLE PARENTS | 2.09 A Place Where Men Can Be Men

Gillade med detta avsnittet att föräldrarna får egentid och egen relation med de andra barnen. Att Angie får umgås med Sophie. Graham med Douglas och Will. Och Poppy med tvillingarna. Väldigt viktigt när de ändå umgås så mycket med varandra (och att föräldrarna dejtar varandra).

SUPERNATURAL | 15.07 Last Call

Kul att se Dean le för en gång skull. Det är inte ofta det sker – speciellt inte på senaste tiden. Kul också att se honom sjunga och äga en scen. Love it! Älskar däremot inte vad som pågår mellan Cas och Dean. Fortfarande. När ska de lägga ner den där skiten?

Graham vänder sig till Douglas för att få svar på svåra frågor i Single Parents. Foto: ABC/Kelsey McNeal
Graham vänder sig till Douglas för att få svar på svåra frågor i Single Parents. Foto: ABC/Kelsey McNeal
LEGACIES | 2.07 It Will All Be Painfully Clear Soon Enough

Lizzie är en grym karaktär i denna säsong! Jag är så förvånad över detta, men hon har verkligen blivit mer stabil och lite mer lik Caroline. Eller hur? Glad att hon fick ihop Josie och Hope igen. Vill verkligen att Josie ska bli sig själv igen, för hon är inte lika kul som hon var i första säsongen. Josie och Lizzie har verkligen bytt plats. Landon valde förresten ingen av dem. Smart val ändå.

THE BLACKLIST | 7.09 Orion Relocation Services

Jag är så förvirrad. Tänker inte längre gissa att jag vet vem som är vem. Vem är Katarina, vem är Ilya eller vem Reddington är. Tror knappt att manusförfattarna och skådespelarna vet vilka de är. Liz är däremot lika osmart som vanligt. Att hon går och konfronterar Katarina/Maddy ensam? Förstår väl att hon inte vill ha Red där. Men någon annan? Typ Ressler? Möjligtvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *