smått&gott

Vecka 38.

Hej,

som jag skrev för några dagar sen så känns det verkligen som att hösten har kommit! Fram med jackor och tjocka tröjor. Jobbet är i fullgång med allt vad som innebär med höst. Vi gick på bio, The Nun och jag lovar att det kommer en recension på det. Kul med film och tv-serier. Har verkligen fått ett nytt sug på det. Skönt! Precis som hösten ska vara.

Var ”hemma” på Västkusten i helgen och en del av mig saknar den delen av Sverige och en annan del av mig trivs verkligen här hemma i Karlstad. Däremot blir mitt sug efter att köpa hus ännu större. Tänk att vara husägare. Drömmen!

vecka 38

Innan vi såg på bio så åt vi på en relativt ny resturang i stan. Perfekt för oss som älskar italiensk mat med pasta och pizza. & för en gång skull valde jag faktiskt pizza på resturang.

vecka 38

Som sagt, på fredagen tog vi bilen mot Västkusten för att passa ett hus under helgen. Roadtrip!

vecka 38

Här är huset som vi passade! Hade det väldigt skönt. Åt god mat. Njöt av att vara helt avskärmade från världen. Kollade på film. Såg SHL-premiären för Färjestad. Heja dem!

vecka 38

Sedan kom vi hem på söndagen och hade en lugn dag. Fortsatte på temat god mat och film. Bara njuta av att vara hemma. & jag tog kort på vår mysiga nörd hörna. Film, vinyler, schack och en Rubiks kub.  

Kommande vecka,

» Träna! Ska försöka simma i alla fall tre gånger denna veckan.

» Har dock ganska många kvällar uppbokade pga jobb… så vet inte hur allt ska gå ihop.

» Kanske, med betoning på kanske, får besök i helgen. Annars ska jag bara se ikapp lite serier och skriva några recensioner som jag har halkat efter med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *