Serier

TV-kollen | En förlovning och två avhopp i Arrow-verse

Är ni redo för lite nyheter? Den här gången blev det en del nyheter inom Arrow-verse. Försöker fokusera på serier som jag själv ser, eller planerar att se. Och det finns en hel del serier inom detta universumet. Vi har två avhopp, i The Flash och Arrow. Vill ni inte veta skulle jag rekommendera att skrolla förbi de. Vi har också en förlovning och möjligtvis ett avslut för en serie.

The Flash tv-kollen
LÄMNAR THE FLASH FÖR BROADWAY

Just nu går det ett rykte om att Carlos Valdes som spelar Cisco i tv-serien The Flash inte kommer tillbaka för en sjätte säsong. Han har varit med sedan starten men haft mindre och mindre utrymme i serien. Hans pågående storyline är att han söker ett botemedel för metahumans, och kan mycket väl ett sätt att minska hans medverkan. Om han försvinner för gott är kanske inte lika troligt. Dessa serier har en tendens att ha återkommande karaktärer. Och ja, Broadway. Det var Valdes tidigare bakgrund och där han troligtvis kommer åka tillbaka till.

Big Little Lies, tvkollen
INGEN TREDJE SÄSONG FÖR BIG LITTLE LIES

Jag har fortfarande inte sett Big Little Lies, enbart de tre första avsnitten, men hört mycket bra om den. Tanken var att det skulle enbart vara en säsongs-serie, men blev istället två säsonger. Nu säger producenten David E. Kelley att det troligtvis inte blir en tredje säsong men att han är nöjd med hur säsong två avslutas. Witherspoon (en av stjärnorna i serien) sa dock: ”You sat here and said that last time”. Så det är fortfarande fullt möjligt att det blir en till. Även om de inte tror på det den här gången.

Supergirl tv-kollen
SUPERHJÄLTARNA ÄR FÖRLOVADE!

Fullt möjligt den gulligaste bilden och nyheten på länge! Melissa Benoist som vi vanligtvis ser som Supergirl i tv-serien med samma namn är nu förlovad med Chris Wood som har varit med i samma serie där vi sett de två som ett par. Wood och Benoist ska ha träffats under inspelningen av Supergirl 2016 och blev ett par under 2017, strax efter Benoist skiljde sig med tidigare co-staren Blake Jenner.

Arrow tv-kollen
SÄTTER FAMILJEN FRAMFÖR ATT VARA SUPERHJÄLTE 

Ännu en person kommer lämna Arrow-verse, närmare bestämt Arrow. Echo Kellum spelar idag Curtis, en av de ’nyare’ medlemmarna i Team Arrow. Men snart försvinner han. Detta är bekräftat av honom själv, och han menar att han vill spendera tid med sin familj och vara kreativ med sin musik. Han har redan spelat in sin sista dag på inspelningen av Arrow och beskrev det som väldigt känslosamt. Om han kommer tillbaka? Troligtvis, för som sagt de brukar vara ganska öppna i denna slags serie.

2 kommentarer

  • Lena

    Blev typ överlycklig över förlovningsbilden för dem är ju för söta tillsammans. Och den där bilden var sååå dem!

    • karinsuniversum

      Ja, blev verkligen så glad när jag såg den bilden när jag scrolla på Instagram! Så himla fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *