smått&gott

Tillbaka från semestern!

semester

Nu är jag tillbaka och jag har en massa spännande inlägg som jag ska skriva ihop när jag har tid över. För det är inte bara bloggen som kommer tillbaka den här veckan utan även jobbet. Har ju varit i Wien så har en massa fint att visa därifrån (bland annat bilden här ovan). Kom tillbaka natten mellan torsdag-fredag och bara det är ju en historia i sig. Sedan dess har jag hängt på Orust, firat sambos födelsedag, åkt till Smögen för att fira att mina föräldrar fyllt 50 år. Ja, en hel del semesterfirande.

Har däremot inte sett Game of Thrones, så snälla, håll era spoilers borta från mig tills jag har sett det. Typ till slutet av veckan.

har ni gjort något kul på eran semester?

2 kommentarer

  • Lena

    Jag har precis börjat min semester så har 2 sköna veckor till att njuta av här uppe på mitt landställe ska dock göra en avstickare till Furuvik idag och se Brad Paisley sedan hem till Stockholm för att se honom imorgon på Gräna Lund sedan ska jag bara slappa hela semestern haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *