Serier

The Flash | Säsong 4

Flash

Titel: The Flash Skapare: Greg Berlanti, Geoff Johns & Andrew Kreisberg Medverkande: Grant Gustin, Candice Patton & Danielle Panabaker Genre: Action, Drama & Adventure Premiär: 2014 – Network: CW

Handling,

Efter att ha blivit träffad av en blixt vaknar Barry Allen från sin koma för att upptäcka att han har blivit supersnabb. Barry använder sin superkraft för att bekämpa brott i Central City.

Tankar,

Säsong fyra av The Flash är klart. Tycker att denna serie är överlag som en berg-och-dalbana. Med mycket upp och ner. Saker jag inte orkar se och ändå någonting som håller mig kvar. Säsong fyra var absolut inte den värsta säsongen, men inte heller den bästa.

Det bästa

Är nog troligtvis Wells. Eller de relationer som finns kvar och är helt underbara. Harry och Cisco. Cisco och Caitlin. Barry, Cisco och Caitlin. Ja, de är de fina och de som gör att jag ser serien varje vecka. Utan de hade det nog inte varit samma sak. Gillade på något sätt också att Barry hamna i fängelse – enbart för att göra något nytt i serien.

The Flash

Det värsta

Okej, kanske inte det värsta. Men det jag kommer på är att jag tröttnade väldigt fort på DeVoe som skurk. Hela den där grejen med Barrys rättegång, hur han var supersmart, hur han behandlade sin fru. Ja, tröttnade rätt fort alltså. Ralph var också en karaktär som hamnar under det värsta. Ibland var han okej, och jag trodde han skulle vara en bra karaktär när jag såg honom. Men sen har han gjort så många sexistiska kommentarer att jag inte orkar mer. Antar att hela hans karaktär förändrades till det bättre, och de nämnde de typ tusen gånger.

Övriga tankar

Jag förstår fortfarande inte varför Iris blev chefen. Förstår ni? Då får ni gärna säga det till mig. Älskar också hur manusförfattarna och skaparna sa att vi aldrig skulle kunna lista ut vem den mystiska tjejen var, men så fort det kom ut att det var Nora (dvs. Iris och Barrys dotter) så var alla, såklart! Fail?

The Flash

Inför nästa säsong

Lite nyfiken på Nora och hennes stora misstag. Men om hon är ens lite lik sin far så förstår vi nog att det kan nog vara ett rätt stort misstag. Och kommer sakna Harry. Men antar att vi får en ny?

har ni sett The Flash?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *