Svaren från TVAwards 2017

Stunden har kommit när ni får reda på svaren från årets TVAwards. Spännande va? Tack alla ni som har röstat! I två kategorier blev det jämnt, men då jag ville ha en vinnare så fick det bli en slumpgenerator som tog fram vinnaren.

TVAwards

Game of Thrones

ännu en gång står den här serien som vinnare i kategorin för Årets bästa serie. Bara jag som längtar lite till nästa år när den faktiskt inte ens kommer vara nominerad? Kul ändå att den fortsätter starkt (nej, har inte sett senaste säsongen än…). 41 % av rösterna.

TVAwards

June från The Handmaid’s Tale

Det lilla jag har sett från The Handmaid’s Tale så förstår jag helt klart varför June vann. Hon är en stark individ och den som hela serien bygger på och vilar sina axlar på. 32 % av rösterna.

TVAwards

Jughead från Riverdale

Det är inte bara jag som har fastnat för Jughead. Känner att han har varit en stark karaktär och många som verkligen förälskat sig i den karaktären. Lite outsidern som en gillar att heja på. 29 % av rösterna.

TVAwards

Claire & Jaime från Outlander

De vann igen! Eller ja, det blev faktiskt jämnt med Betty & Jughead men efter slumpgeneratorn står Claire & Jaime kvar som vinnare. Rättvist? Har förstås inte sett den än. 38 % av rösterna.

TVAwards

Bones

Har faktiskt inte sett Bones så kan inte ha några direkta åsikter kring den. Den hade i alla fall sitt sista avsnitt nu i mars. 39 % av rösterna.

TVAwards

The Handmaid’s Tale

Ännu en vinnare som var tvungen att klara av slumpgeneratorn först mot Big Little Lies. Har ändå hört mest om Handmaid’s Tale så antar att den är en värd vinnare. Vad tycker ni? 35 % av rösterna.

TVAwards

Vår tid är nu

Av alla svenska serier så vann Vår tid är nu ganska överlägset. Den som hade bäst procent av alla serier i årets TVAwards. Av det jag har sett så förstår jag verkligen varför den här vann. Första gången jag känner en hype av en svensk serie. 53 % av rösterna.

8 svar till “Svaren från TVAwards 2017“

 1. Yay till Game of Thrones och Claire och Jamie! Jughead är en karaktär som jag också har gillat men nu har jag börjat störa mig lite på hur han alltid ska göra tvärtemot vad som är bäst för honom.

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Börjat störa mig lite med på Jughead, men sen hamnade jag efter i serien så vet inte om han har blivit ännu mer irriterande eller faktiskt blivit bra igen.

 2. Vår tid är nu är verkligen såååå bra!

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Eller hur?! Glad att den vann och kul att Sverige kommer med en sådan bra serie.

 3. Kul att du delar med dig! 😀 Kramis

 4. Längtar så mycket efter sista säsongen av GOT 😀

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Synd bara att den inte kommer förrän 2019!

 5. Saraaaaaaaaaaaah :) skriver: Svara

  Du borde kolla in Outlander, Karin! 😀 😉

Kommentera