Serier

Supernatural ändrar sitt avslut

Jag fick en kommentar angående Supernatural och deras avslut som jag tänkte lyfta upp i ett eget inlägg. Kanske fler som är nyfikna på vad som hände med serien. För om inte Covid19 hade skett hade serien idag varit nerlagd och klar. Efter 15 säsonger av att följa bröderna Dean och Sam Winchester. Men på grund av det som sker i världen avbröt de inspelningen innan de var klara, och serien slutades visas i mars. Är detta allt? Kommer vi inte få ett avslut?

Vi kommer att få ett avslut. Ni kan vara hundra procent lugna över detta. Det har dock varit oklart när de sista sju avsnitten kommer. Men de har börjat spela in nu igen. Och det har skett några förändringar.

På Misha Collins (Cas) Youtube-kanal finns det en video där han i samtal med Jared Padalecki (Sam) och Jensen Ackles (Dean) talar med senator Cory Booker och senatorkandidaten M.J. Hegar om det kommande valet i USA och vikten av att rösta. På grund av att gästerna är själv fans av Supernatural kommer de in på ämnet. Jensen meddelar att de har börjat filma de sista två avsnitten, och att det har skett några förändringar i manuset.

Eventually, once it all comes out, we can probably share what those adjustments were. We’ve had to accommodate a pandemic. It’s unfortunate, but I still think it’s going to hit a home run.

Han berättar också att avsnitt 19 kommer fungera som säsongavslutningen för säsong 15 och avsnitt 20 kommer vara mer avslutet för hela serien i sin helhet.

Vad dessa förändringar kan bero på finns det såklart många olika spekulationer kring. Att de skulle gå tillbaka till manusrummet för att de kände sig inte särskilt nöjda med avslutet och har nu en chans att rätta till det känns lite för otroligt. Däremot har jag hört att det från början möjligtvis fanns en stor scen involverade många extra skådespelare, och det kanske idag inte är möjligt att ha in så många människor på inspelningsplatsen… och att de därför fick ändra den scenen. Det låter mer troligt.

Oavsett har jag stort förtroende för manusförfattarna och skådespelarna att ge oss ett bra avslut på denna serie. För det är en serie som vi verkligen har fastnat för, lärt känna karaktärerna och kommer sakna otroligt mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *