samarbeten,  Serier

Relationer jag skulle vilja ha

– Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara

När veckans tema är att jag ska lista vilka relationer från antingen tv-serier eller filmer som jag skulle vilja vara en del av. Eller ha. Inte så att jag ska slänga mig in i den relationen som redan finns där. Och herregud, vad svårt det var. För låt oss vara ärliga. Vem vill ha all det drama som så många relationer i tv-rutan har. Inte jag i alla fall!

relationer

Luke & Lorelai

Det jag gillar med detta par är att det är ändå så enkelt. Även om de har svåra stunder så är det oftast väldigt enkelt. De är vänner, goda vänner, och finner varandra. När de är tillsammans är det nästan exakt samma som det var innan. Bara väldigt skönt och bra.

relationer

Monica & Chandler

På samma sätt som Luke och Lorelai var Monica och Chandler vänner först. Sedan en natt i London förändrades allt. Detta par är nog det närmsta jag kommer till att ett förhållande kan vara att bara sitta i soffan och göra ingenting. Det behövs inte supermycket drama för att det ska vara bra. Skönt!

relationer

Logan & Veronica

Okej, detta är inte ett dramafritt förhållande. Snarare tvärtom. Men som Logan säger, deras historia är episk. Och vem vill inte ha ett förhållande som är det och den kärleken som de två har för varandra. Den är nästan oslagbar!

Vilka relationer skulle ni vilja ha?

Kom gärna på egna förslag! För jag känner att jag missar ett jättestort och bra förhållande som borde vara med på listan. För som sagt, även om det finns karaktärer, serier och relationer jag älskar så skulle jag aldrig någonsin vilja ha ett sånt själv.

2 kommentarer

  • Sofia - Seriebloggen

    Nathan och Hailey från OTH. Visst har dom motgångar, en galen Nanny osv, det är ändå en tv serie, men det är uppenbart hur mycket dom älskar varandra och hur viktigt det är för dom att deras förhållande ska fundera. Dom är varandras bästa vänner och största stöttepelare när det kommer till karriären också. Jag tror att dom var det första tv par som jag verkligen blev kär i och det sitter fortfarande i! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *