Serier

Nästa serieprojekt är följande:

serieprojekt

Här har vi fyra serier som jag har lagt åt sidan under hösten. Men deras crossover som de hade har gjort mig nyfiken. Nu är det dags att se ikapp alla. & det passar ju så bra då de inte börjar igen förrän 23, 24 & 25 januari. Så jag har en liten stund på mig.

 • Arrow | Jag lade ner Arrow för jag tröttnade helt ärligt. Det här är annars min favorit bland de fyra. Det blev helt enkelt för mycket. Den stampade på samma plats och kom inte därifrån. Men håller tummarna!
 • The Flash | Jag fick tyvärr aldrig samma känsla för The Flash som jag fick för Arrow. Kanske för jag tycker att Barry är en tråkig karaktär. & han är ju huvudrollen.
 • DC’s Legends of Tomorrow | Vill så gärna tycka om den här. Men gjorde aldrig det. Tror att jag inte gav den en ärlig chans. Vilket nu ska såklart ändras på.
 • Supergirl | Ärligt talat, så brydde jag mig knappt om Supergirl när jag såg första säsongen. Det var en sådan serie jag bara såg på för att. Men nu är den här och jag får ge den en chans och se vad den kan ge mig.
vad tycker ni om dessa serier?

7 kommentarer

 • Emelie

  Älskar Arrow! En serie jag aldrig kommer släppa taget om, oavsett hur dålig kvaliteten blir. Sedan tycker jag att Legends of Tomorrow och Supergirl är helt okej serier, men väldigt upp och ner. The Flash är den sämsta av alla tycker jag, men är ändå intakt haha!

  • karinsuniversum

   Får se vad jag känner om dem efter jag är ikapp. Men är inte allt för excited. Förresten, får du mina kommentarer på din blogg? Går tillbaka ibland för att kolla svar.. men hittar inte ens mina. Tänker om det är något fel?

 • Lovisa

  Supergirl är min nya favvis! Vet att den inte är världsbra men sen säsong 2 började så har jag sett fram emot avsnitt varje vecka…längtar nu, känns som att den här julpausen varat 4ever. Den har blivit lite lättsammare och roligare sen den hamnade på CW. Och Chris Wood gav definitivt ett lyft till serien.

  Arrow har jag inte riktigt orkat med och de andra två har jag aldrig lyckats fastna i…speciellt inte Legends. Men ser fram emot att läsa vad du tycker om dem. Kanske är bättre än jag tänker.

 • Lena

  Supergirl såg jag första avsnittet av och tyckte var bra. Men sedan blev det aldrig att jag fortsatte med den för då började så många andra serier som jag redan följde. Ska absolut bättra mig på den punkten.

 • Film&serier bloggen

  Jag har tittat på alla utom Supergirl. Måste nog säga att jag gillar The flash lite extra mycket just nu. Annars är ju Arrow inte fy skam heller, men har ett litet uppehåll i den serien just nu. DC legends of tomorrow har jag inte riktigt fastnat för tyvärr, men vill så gärna tycka om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *