Serier

Jag gjorde det…! Jag såg klart Teen Wolf

Teen Wolf

Jag har verkligen gillat Teen Wolf. Haft den lite som min skämsserie sedan den kom 2011. Det är tråkigt när en sådan serie som en har följt i flera år tar slut och försvinner. Men det känns okej. För den var nog tvungen att sluta där den gjorde och har väl inte haft samma känsla till den som många andra. Kanske för den har alltid delat upp sig, och varit en sommarserie. Fast ändå, det är lite tråkigt. Nu har jag sett klart den. Bara ett halvår försent. Tänkte ”fira” detta med att svara på några frågor i en lista.

Teen Wolf

Bästa säsongen,

Säsong tre var nog min favorit bland säsongerna. Gillade första pga det är den första. Och andra för finns många fina scener och avsnitt där. Men tredje är nog den som är mest stark. Sen börjar det väl sakta men säkert gå utför.

Favorit karaktär,

Lydia! Utan tvekan. Hon var den bästa karaktären från början till slut. Glad att hon inte försvann från serien utan var kvar. Underbar. Fruktansvärt vacker. Supersmart. Allt en själv skulle vilja vara.

Favorit par,

Den här frågan är svår. Känner att det finns många fina par under seriens gång. Gillade Scott & Allison. Gillade verkligen Lydia & Jackson. Gillade såklart också Lydia & Stiles. Många att välja mellan.

Teen Wolf

Favorit vänskap,

Den här frågan är nästan ännu svårare. Scott & Stiles är svåra att slå. Även Lydia & Allison. Men sen har vi också Derek & Stiles samt Derek & Argent. Eller varför inte Lydia & Peter. De är väl inte vänner så sätt, och nog är ålderskillnaden för stor för att kunna ha de som par. Men deras scener och deras kemi. Alltså den är väl fantastisk.

Den mest ledsamma scenen,

Hundra procent när Allison dog. Hur hon dog i Scotts armar. Hur man hörde Lydias skrik. Fruktansvärd scen rakt igenom. Men ni känner väl mig, de är ofta de scenerna jag gillar mest.

Teen Wolf

En scen du aldrig kommer glömma,

Kramen mellan Jackson och Lydia. Det är den absolut finaste kramen som finns. Punkt. Och älskade att de fick till en kram i slutet också.

Vad tyckte du om avslutet,

Delade åsikter. Tycker att sista säsongen var rätt sådär. Älskade att Jackson och Derek kom tillbaka. Saknade Isaac. Lite sur över att de har byggt upp Lydia & Stiles förhållande och sen gjorde ingenting med det? Stiles karaktär var nästintill helt onödig i slutet vilket är tråkigt, då han är en stor favorit bland fansen. Liam och Theo fick ett bra avslut.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *