vardag

Jag gifte mig!

Det har nämnts då och då att jag skulle gifta mig på sommaren. & det har nu också hänt. Det var en helt magisk dag den 21 augusti 2021. Vi var på en otroligt vacker plats(er) omgivna av nära och kära. Både familjen och vänner. Väldigt kul att vi kunde få till en fin dag med alla människor vi tycker lite extra om trots pandemin. Vi var under 50 personer (inklusive alla människor runt omkring som hjälpte till) och samtliga hade en eller två doser av vaccinet i sig.

Dagen började med att jag och min mamma åkte iväg för hår och smink. Aldrig varit på ett konstigare ställe förut där varenda mening var en förolämpning. Vi tog det dock med god ro och skrattade oss igenom förmiddagen. Men tydligen var allt fel på oss. Håret var för torrt, för slitet, för grått. Ögonbrynen var fel. Läppstiftet i fel färg. Ja, allt. En upplevelse dock.

Lunch med de allra närmaste blev det sedan för att direkt efteråt klä på sig och göra det sista fixet innan fotografering. En vän till oss ställde snällt upp på att ta fotona (och de får ni se inom en hyfsat snar framtid).

Klockan 16.00 började Ack Värmland spelas och våra bestmans + tärnor började gå mot scenen och genom våra gäster. Strax efteråt kom vi. Det var en kort men fin vigsel där vi fick säga våra egna löften. Så nervös man var över det ögonblicket.

Efter vigseln tog vi oss alla i gemensam trupp till festlokalen. Vilket är i princip en stor sjöbod med altan vid havet med fantastisk kvällssol. Där åt vi middag, kaffe med tårta, hörde på otroliga tal av både vänner och släkt, pratade med alla man inte har kunnat träffa pga pandemin och dansade natten lång (eller ja till 02).

Det var en otroligt fin dag och jag kan varmt rekommendera det. Nu väntas det att byta efternamn för oss båda. Ser fram emot fotona som blev. Bröllopsresan väntar vi med tills det känns mer säkert och okej att resa.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *