smått&gott

Min bucket list för sommaren 2021

Vad ska ni göra i sommar? I dag är det första juni, solen skiner och jag har mina första kliande myggbett. Sommaren är här! Restriktionerna lättar lite från och med i dag och jag tror folk börjar se ljuset i tunneln. Men var fortfarande lugna. Bara för att det lättar lite betyder det inte att det är bra. Ta det lugnt och stanna hemma! I alla fall om ni är sjuka och behöver ju inte galna till det allt för mycket. Säger det lite som en påminnelse för mig själv och lite för jag vill ha lättare restriktioner från och med första juli. Vilket är nästa steg som enbart kommer om det ser bra ut. Där bland annat privata sammankomster lyfts från 8 personer till 50. Egoistiskt tänkt, då kan jag ha mitt bröllop som jag vill.

Har tänkt ut några saker jag vill göra nu i sommar. De flesta är väldigt pandemi-säkra. Förutom bröllopet (eller ja, vi kommer gifta oss oavsett om vi får ha gäster eller inte, men vi hoppas såklart att några gäster kan dyka upp) och eventuellt biobesöket. Men det är okej från och med i dag. Jag har uppdaterat min Bucket List för våren för att visa vilka jag klarade och vilka jag inte klarade. Tre klarade jag inte och två av de har jag flyttat över till sommaren.

Det här är saker jag vill göra nu i juni, juli och augusti.

🌻 Dra iväg på en utflykt ute med vänner vid vattnet (Vänern)

🌻 Minigolf där förloraren köper glass till de andra ✔️

🌻 Bada i havet ✔️

🌻 Upptäcka Värmland mer och göra minst en tur till någonstans jag inte varit till förut ✔️

🌻 Gifta mig! ✔️

vecka 28

🌻 Fira min födelsedag ✔️

🌻 Gå på bio! Nu när de öppnar upp igen ✔️

🌻 Läsa klart alla inom Årets bok & Women’s Prize for Fiction

🌻 Lyssna på alla sommarpraten

🌻 Springa 5 km

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *