Serier

Ett avsnitt om dagen | Veronica Mars del 7

Som om vi inte hade fullt upp med Felix och bussen så ska vi även slänga in Meg och Duncan drama. Har nog aldrig tänkt på hur mycket som faktiskt sker i andra säsongen. Och stora saker!

Veronica fotar nya skolpjäsen

2.09 My Mother, the Fiend

Veronica hittar sin mammas gamla fil i skolan och börjar inse att hon kanske inte kände sin mamma ändå. Hon börjar kolla upp hennes mammas gamla vänner, och Trina anställs som regissör för den nya skolpjäsen.

Vem var Lianne Mars? Var hon en snäll och bra person i high school eller var hon djävulen själv? Det är mycket som Veronica vill veta, och det finns flera historier. Var Celeste anledningen till att Lianne och Jake gjorde slut? Hämnades Lianne och spred ett falskt rykte om att Celeste var gravid? Hm… det visar sig att Lianne var en schyst person, och rektorn (ni vet han som inte är Clemmons) hade gjort en elev gravid… och barnet var Trina. Komplicerat? Nja. Summan är att Clemmons blir rektor, Lianne var snäll och Trina får reda på vem hennes biologiska föräldrar är. Hela Cassidy och Mac relation känns weird, men ändå gullig. Och vänta lite, Meg är vaken! OCH GRAVID!

Mellan jurymöten är det ändå lite jul i huset

2.10 One Angry Veronica

Veronica blir inkallad för juryplikt och inser att Neptune är mer uppdelat än vad hon trodde. Keith försöker finna de försvunna filmerna från Lilly fallet.

Filmklippen är borta, och det visar sig att polisens säkerhet är ett skämt. Leo var den som tog dem för han behövde pengarna, men fick ändå någon form av samvete och sålde de till Logan som förstörde de. Alltså, jag förstår. De är hemska och han ville inte ha de till media. MEN det kommer sabba allt. Förstår du inte det? Meg dog, men Wallace är tillbaka!

Lamb vill sätta dit Veronica för Duncans försvinnande

2.11 Donut Run

Duncan försvinner med Megs barn och sheriff Lamb försöker få Veronica att berätta var han är. Wallace berättar varför han kom tillbaka till Neptune och Logan och Weevil börjar samarbeta.

Duncan och Veronica gör slut, och sen sticker han med barnet (och döpt det till Lilly, mitt hjärta!) och Veronica vet ingenting. Eller? Okej, de fejkar allt och hon vet allt, och hon hjälper till. Luring! Glad att han är borta. Otroligt tråkig karaktär, och glad att Megs barn inte hamnar i hennes föräldrars händer. För fyfan för dem. Och älskar när Logan och Weevil leker poliskompisar. Gulligt på något sätt.

Hamnar man i helvetet för att installera en kamera i kyrkan?

2.12 Rashard and Wallace Go to White Castle

Wallace problem i Chicago kommer i kapp honom och han hamnar i en stor knipa. Weevil ber Veronica sätta kameraövervakning i kyrkan, och Keith får tag på förhörsbanden till bussolyckan.

Okej, kan vi fortsätta på det gulliga med att Logan och Weevil arbetar tillsammans. De sitter på borden bredvid varandra och låtsas inte känna varandra. Haha! Och de pratar med varandra när Veronica kommer. Haha! Älskar’t! Det visar sig att allas favorit Thumper har tagit över gänget och börjat arbeta med irländarna. Och Weevil blir nersatt från sin tron. Så taskigt! Och såklart att det var Thumper som dödade Felix. Vem annars? Wallace har problem med vad som hände i Chicago, när en kompis körde över en man och pekade ut Wallace som föraren. Så sjukt taskigt.

Skolan har en karneval för att få pengar till skolresan

2.13 Ain’t No Magic Mountain High Enough

Neptune High har en karneval och pengar försvinner ur kassaskåpet. Veronica finner sig överraskad att hon försvarar Jackie som blir anklagad direkt. Logan träffar en ny tjej, Hannah.

När Terrance är misstänkt för mordet på alla i bussen bli inte Jackie populär. Och det hjälper inte när pengar försvinner och hon tillsammans med Weevil blir huvudmisstänkta. Älskar när vi får reda på hur Weevil gjorde det. Så smart ändå. Och Logan träffar en ny tjej, Hannah. Och det verkar supergulliga och slumpmässigt fram tills vi får se hennes pappa, Dr. Griffith, dvs mannen som ”såg” Logan döda Felix. Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *