listor

En måndagslista

Måndagsmorgon får börja med en enkel måndagslista som är hittad hos Elsa

måndagslista
1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Förhoppningsvis se solen lite mer. Det är riktigt kallt här, men har under helgen sett ganska mycket av solen så förhoppningsvis hittar den hit ännu mer. Och det bästa, ska klippa mig imorgon! Det ska bli så skönt. Verkligen! Och bli frisk! Vaknade imorse och kan knappt tänka så ont i hela kroppen har jag. Känner mig så himla trött och mörbultad.

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Jag har lagt till några fina bloggar på bloglovin den senaste tiden & det är:

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Har faktiskt inte bestämt något den här veckan. Inte ens vad vi ska äta ikväll… inte vad jag vet i alla fall. Men på onsdag blir det tårta i alla fall (fast det är på jobbet med barnen). Hm.. får besök i helgen. Kanske blir något extra gott då.

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Skulle verkligen behöva göra en vårstädning. Vet inte när det skulle hinnas med. Eller bara en stund för mig själv när jag kan läsa böcker i flera timmar. Eller ta ett lång bad! Det ska jag försöka hinna med. Detta förutsätter ju självklart att jag är frisk.

5. Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Vår! Mest för att jag försöker tänka positivt att det faktiskt blir vår snart. Eller kanske inte snart, men om jag inte tänker så kommer jag bli så himla deppig. Jag trivs inte i mörkret. Vill liksom vakna och känna hur solens strålar försöker jobba sig igenom de extremt tjocka och mörka gardinerna.

måndagslista

6. Vad gjorde du igår kväll?

Igår hade jag & j en lugn kväll. Började med att tvätta och sen bara åt vi gott och hängde i soffan. Kollade på en Akira Kurosawa rulle. Sedan tog jag ett söndagsbad med sällskap av en film. Såg en stund där och resten nerbäddad.

7. En bild som symboliserar denna dag:

↓ bara ligga i sängen och läsa. Kanske försöka sig på det där med ljudbok igen så jag kan blunda samtidigt. Verkligen orkar ingenting.

8. Vad åt du till frukost idag?

Te som ska vara bra när en har ont i halsen. Fincrips med mosad avokado på tillsammans med tomater. Plus en yoggi-yoghurt med smak av skogsbär. I sängen.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Mellan sju-halv åtta runt. Ibland även sex. Beror lite på. På helgerna runt nio.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Jeans. Ofta svarta. Och en tröja till. Ofta bara ögonbrynspenna + mascara. Håret precis som det själv känner för eller som en bulle. Ofta blandat mellan utsläppt och bulle under dagen. Så ofta en tofs runt handleden som är där vid kriser.

måndagslista

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *