listor

En lista om morgnar

morgnar

När går du upp?

På vardagarna någon gång mellan 06:30-07:30. Beroende på hur mysigt det är i sängen, och hur mycket jag vill krama på J innan vi går upp. Eller hur hungrig jag är – då kan jag flyga upp! På helgen är det mer mellan 09-10. Förhoppningsvis vid 09 och inte senare.

Vad är det första du gör varje morgon?

Gå upp, ta på mig morgonrock, gå till toaletten och sen är det frukost som gäller.

morgnar

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Först en stund för det vanliga. Jag duscha inte för jag gör alltid det på kvällarna istället. Sen sminkar jag väl mig på max tio minuter. Helst fem. Ibland två. Ibland inte alls.

Är frukost viktig?

Verkligen! Det finns ingenting som är lika bra som frukost. Jag kan vakna vrålhungrig så jag måste ha den direkt. Om jag inte får frukost kommer jag inte fungera. Och det är så gott!

morgnar

Vad äter du till frukost?

Havregrynsgröt med antingen äpple + kanel eller hallon + jordnötssmör. Till helgen kan jag variera mer med mackor, ägg och fil. Fil kan vara det bästa men blir inte så mätt på det. Och mackor kan bli så torrt.

Är du morgontrött?

Jag vill säga nej. Men jag kan ha ett extremt morgonhumör, har jag hört. Men om jag vill gå upp så är det inga problem. En av de bästa känslorna är ändå när man känner sig utvilad och kan hoppa upp ur sängen vid 07-08.

morgnar

Vad har du för alarm?

Den vanliga alarmet på mobilen. Har också en väckarklocka som jag använder mer och mer nu. Ibland får J sätta sin klocka istället och då är det en klocka som ser ut som en Stormtrooper i Lego (tack mamma).

Hur ser en perfekt morgon ut?

Vaknar upp bredvid J. Kramas i några minuter sen går vi upp och drar upp gardinerna så solen lyser in (längtar så!) och sen äter vi en frukost tillsammans. Eller att några härliga personer kommer över och vi har mysig brunch. Åh, det borde vi ha snart!

morgnar

Vad är det bästa med morgonen?

Frukost!

Hur går du helt klädd på morgonen?

Oftast i mjukisbyxor (eller mjukisshorts) + linne. Och om jag fryser har jag min superhärliga morgonrock. Och gärna varma och gosiga strumpor. Vill gärna klä på mig ganska fort. På helgerna kan jag också duscha på morgonen… om jag känner för det.

Lista från Sandra Beijer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *