musik

De 100 bästa låtarna feat. Johan | 41-50

100

Vi fortsätter med att lista de 100 bästa låtarna tillsammans. Här har vi fem till låtar från mig och fem från Johan. Nu är vi uppe i 50 stycken låtar. Ni hittar alla låtar på vår spellista som kommer uppdateras varje vecka.

Min kommentar: Känns som varje gång jag skriver dessa inlägg börjar jag med att säga att dessa låtar är så bra. Men ja? Det är mina favoriter såklart de är bra. Circles är en gammal favorit som aldrig blir dålig. Dancing in the Moonlight är min ultimata pepplåt. Går inte att vara nedstämd med den i hörlurarna. De andra är också såklart riktigt, riktigt bra!

Karin,
  1. Circles – Manfred Mann’s Earth Band
  2. Dancing in the Moonlight – Toploader
  3. Song 2 – Blur
  4. The Passenger – Iggy Pop
  5. Stand and Deliver – Adam Ant

Johans kommentar: Några av mina absolut favoritlåtar genom alla tider.

Johan,
  1. Love Is All – The Tallest Man On Earth
  2. Rudie Can’t Fail – The Clash
  3. Ain’t No Rest for the Wicked – Cage the Elephant
  4. Smells Like Teen Spirit – Nirvana
  5. Nuvole Bianche – Ludovico Einaudi

vad tycker ni om dessa låtarna?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *