Serier

TV-kollen | Karaktärer försvinner och andra tillkommer

Tv-kollen igen! Det är nu tiden där vi börjar diskutera mycket vad som sker i kommande säsonger. Serier börjar komma till sina säsongsavslutningar och rykten och vissa bekräftelser börjar komma. Karaktärer som försvinner, och andra som tillkommer. En spännande tid!

tvkollen
LÄMNAR ARROW INNAN SISTA SÄSONGEN

Vi vet att Arrow snart (till hösten) påbörjar sin sista säsong och att säsong 8 blir den sista. Därför blev det ändå en liten chock när det blev bekräftat att Emily Bett Rickards (Felicity Smoak Queen) lämnar serien efter säsong 7 (den pågående). Det jag har mest frågor om kring serien nu är just Felicity och hennes familj. Varför är Mia en Smoak och inte Queen? Varför vet inte William om sin syster? Var är Oliver? Och hur blir det med att Felicity försvinner nu, men vi vet att hon är med i ’framtiden’? Kommer den hoppa i tiden? Hm…

KOMMER KAI TILLBAKA?

I säsongsavslutningen av Legacies finner tvillingarna Josie och Izzie grejen som har Kai fången. Att han skulle komma tillbaka i säsong två känns väldigt logiskt, och i och med det känns det nästan som de har lovat oss det. Julie Plec har nämnt att hon vill det. Men allt verkar hänga på om Chris Wood vill komma tillbaka. Han är ju inte med i Supergirl just nu i alla fall så vad sysslar han med? Han borde ha tid. Faktiskt.

serieschema
EN PAPPA BORT OCH EN ANNAN PAPPA KOMMER

Okej, kanske inte helt bort. Men Jack och hans mystiska drama kommer att avslutas i tredje säsongen av This Is Us. Han är den perfekta pappan och mannen men då och då finner vi delar som inte speglar den perfekta ytan. Men tydligen ska vi vara ganska klara med Jack under denna säsong. Och fokusera med på flashforwarden som har visat sig då och då i nästa säsong. Där vi även kommer se Rebeccas pappa. Men han lär inte vara med i flashforwarden för han bör vara alldeles för gammal (även Rebecca?).

2 kommentarer

  • Lena

    Jag skulle göra var som helst för att se Kai återkomma! Älskade hans karaktär haha ser inte ens på Legacies ännu men kommer definitivt skynda på mitt TVD tittande och TO tittande för att kunna se den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *