Serier

November + December | Serielista

Up to date,

Den här kategorin ser ungefär ut som vanligt. Ligger inte efter med så många serier, tack gode gud! Det är alltid så jobbigt att ha så många som ligger väntandes.

Archer, BoJack Horseman, Doctor Who, Frequency, Game of Thrones, How to Get Away with Murder, Lethal Weapon, Jessica Jones, Notorious, Rick and Morty, Sherlock, Stranger Things, Teen Wolf, The Good Place och This is Us

Maraton,

Just nu har vi hemma litet maraton med The Walking Dead för att komma ikapp någon gång. Tror vi ligger just nu fyra avsnitt efter, och förhoppningsvis är vi klara innan det börjar igen. Dock har vi en liten paus när vi bestämde oss för att se om en gammal favorit komediserie, Coupling. & jag håller själv på med fortfarande The Vampire Diaries & Gilmore Girls. Måste verkligen satsa på TVD snart då jag vill se sista avsnittet tillsammans med alla andra.

Coupling, Gilmore Girls, The Vampire Diaries och The Walking Dead

Klar med,

Kände för ett tag sen att bli klar med några tv-serier som jag en gång börjat på. Men det är så tråkigt så får se om jag pallar göra det med fler. Det finns ju en anledning att jag inte fortsätta med dem.

Alcatraz, Beauty & the Beast och Blood & Oil

Nya serier,

Som sagt har jag Gilmore Girls som maraton just nu, och den är ju ny för mig. Har även kollat på Skam (två säsonger), som också är ny för mig. Får se när jag fortsätter med säsong tre.

Gilmore Girls och Skam

 

3 kommentarer

 • Felicia

  Är Rick and Morty bra? Jag brukar inte gilla tecknande vuxenserier men älskar ju Bojack så tänker att det kanske finns andra som också är bra :), hehe. Du måste se tredje säsongen av skam, såsåså fin<3!

  • karinsuniversum

   Jag tycker om den! Den är lite skruvad… haha! Men kan tänka mig att man ska helst gilla just tecknade vuxenserier, fast om du gillar BoJack så kanske du kan i alla fall se första avsnittet.

 • Simon

  Fortsätter att tipsa om The Leftovers, så bra. The Walking Deads två avslutande avsnitt innan midseason breaket var dom bästa den här säsongen. Dom har en jävla förmåga att blanda och ge en hel del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *