Serier

Johan förklarar | Timeless

För er som inte har hängt med så har jag och Johan förklarat serier som vi själva inte sett. Det är den ena av oss som väljer ut bilder och frågor. Så ska den andra förklara så gott den kan. Vi har tidigare förklarat Teen Wolf och Yu-Gi-Oh! Och den här gången är det dags för Johan att förklara vad Timeless handlar om.

Timeless

Vad handlar Timeless om och vilka är karaktärerna?

Från personerna som sett 24 och Lost ett antal gånger för mycket kommer nu Timeless! En serie om att förhindra terroristattentat och alieninvasioner genom tiden. På tid. Hon i mitten är huvuddetektiven. Även om han till vänster om henne är veteran och chef så gör hon lite som hon vill, för hon vet att hon var rätt, och det vet lite han också. Han till hennes höger är bad boy / good cop som har en sexuell spänning med huvudkaraktären som kan skäras med en smörkniv. Han till höger är boven, duh.

Timeless

Vad heter karaktärerna och vad står de framför?

Här ser vi gänget. Henrik Larsson, tokiga Tom och huvudkaraktären Kim. Hennes pappa ville ha en pojke och valde ett könsneutralt namn. Detta har gjort att hon embraceat sin femininitet samtidigt som hon kan brottas med killarna.

De står framför sin tidsmaskin / flygmaskin. Så de alltid ligger steget före bovarna. Men ändå så verkar det alltid vara brist på tid, varav namnet Timeless.

Timeless

Vilken slags relation har dessa karaktärer?

Här ser vi antagonisten (som också har en tids- flygmaskin) som har precis berättat för vår huvudkaraktär att han ska sno allt guld. Och han är kär i henne. Men hon är god så det biter inte på henne. Och hon är ju kär i tokiga Tom. Men de vågar ingen av dem erkänna. Men Henrik Larsson vet!

Timeless

Vad händer i den här bilden?

Hindenburg, de har åkt tillbaka i tiden för att hjälpa plåta katastrofen. För en sidogrej de också gör är att försöka förhindra olyckor som alla hemma i soffan känner till.

Vad tycker ni om Johans förklaring kring Timeless?

Han hade inte alla rätt, kan vi väl säga. Men ju fler bilder han såg desto mer började han förstå vad serien handlar om. Fast vi körde på att en fick bara se en bild i taget och inte gå tillbaka och ändra. Men rätt bra ändå. Speciellt angående kärleken mellan två stycken, och att de inte vågar erkänna men den tredje personen vet. Spot on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *