samarbeten,  Serier

Framtida seriemaraton!

Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara och Lovisa

Veckans tema tillsammans med dessa finfina bloggar är mina framtida seriemaraton. Dvs de serier som jag har tänkt att ha som maraton någon gång inom snar framtid (förhoppningsvis). Enklare än så blir det inte. Jag har en hel del serier som jag skulle vilja se på. Så jag delar upp de i kategorier!

seriemaraton

seriemaraton jag håller på med just nu,

Just nu försöker jag se ikapp alla serier inför Marvel’s Defenders så jag ska alltså se Daredevil (håller på med), Luke Cage och Iron Fist. Annars försöker jag långsamt framåt med Gilmore Girls och äntligen har jag och Johan fått igång The Mentalist så bara lite kvar nu!

seriemaraton

seriemaraton jag vill försöka se i år,

Jag har sagt det så länge nu. Men jag skulle väldigt gärna vilja se Peaky Blinders, Penny Dreadful och The Leftovers. I år borde jag verkligen ta tag i det!

seriemaraton

seriemaraton jag/vi borde bara se klart,

Det finns serier som jag har börjat på antingen själv eller tillsammans med Johan men vi bara inte sett klart det. Bland annat: Beverly Hills 90210 (är på säsong 6 av 10), Californication (är på säsong 5 av 7), Mad Men (1 säsong kvar) och The Sopranos (1 säsong kvar).

vilka seriemaraton har nu framför er? och vill ni tipsa om någon serie?

8 kommentarer

 • Amanda

  Jag håller på och kollar igenom American Horror Story just nu 🙂 Har snart sett klart säsong 3. Plöjde alla säsonger av Grey’s Anatomy under våren så nu är jag redo för en ny säsong ^^

  Planerar att börja kolla på Gilmore Girls nu under hösten, även Teen Wolf står på listan

  • karinsuniversum

   Borde ta upp AHS själv. Blir alltid taggad på en ny säsong och men sen ser jag inte den. Oj, alla säsonger? Rätt många. Tror jag avslutade mitt maraton för fyra år sedan sen vid säsong sju eller nåt. Kändes som det räckte.

   Gilmore Girls kan jag rekommendera. Av det jag har sett iaf. Även Teen Wolf. Den är så härlig på något sätt. Mycket skämskudde men ändå rätt bra.

 • Elsa

  Har precis påbörjat tredje säsongen av Peaky Blinders och det här är verkligen en sevärd serie! Man förälskar sig verkligen i huvudkaraktären Tommy Shelby, men för övrigt är den bara så otroligt snygg – miljöer, musik, filmning, allt verkligen. Även The Leftovers hoppas jag du ser snart, den är helt fantastisk. Ska själv ta mig an sista säsongen inom en snar framtid.

 • Lena

  Jag funderar faktiskt på att ha maraton med Pretty Little Liars annars väntar jag med spänning på alla nya som kommer. Har dock påbörjat The Flash men det fanns bara två säsonger på Netflix så får försöka finna säsong 3 någon annanstans och se klart den innan den nya säsongen kommer

  • karinsuniversum

   Borde också se PLL speciellt för att bara se klart den. Det är jobbigt när en bara hittar några säsonger. Så frustrerande. Hoppas du hittar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *