resor & utflykter

En månad kvar till min drömstad

new york
Bilder är här ifrån.

Om en månad sitter jag och mina nära & kära på ett flyg och ska snart landa i min drömstad – New York. Det är andra gången jag kommer vara där och jag är så himla taggad. Älskar verkligen den staden. Verkligen en favorit. Så tråkigt att den tyvärr ligger så långt borta. Men nu ska vi i alla fall dit. Eller inte nu, men om en månad. Kan inte tiden gå lite fortare?

Vi har planerat den här resan väldigt, väldigt länge. 2017 är nämligen året då familjen Brorson fyller 150 år. Mor & far fyller femtio, och jag tillsammans med min bror fyller också femtio, dvs. 150 år tillsammans. Så vi har alltid sagt att när det händer så ska vi resa. Tillsammans såklart med våra respektive. Så min brors fru ska med och min johan.

san francisco
Bilder är här ifrån

Vi ska inte enbart till New York, utan ska också ta en sväng till San Francisco. Aldrig varit där tidigare men alltid velat åka dit. Det verkar vara en sådan himla bra plats. Definitivt vacker. Det blir att försöka hinna med mycket på ganska liten tid. Men det klarar vi. För det kommer bli så himla awesome. Har inte listat ut vad jag ska göra med bloggen under den tiden. Hm.. får försöka komma på det. Men har ju en månad på mig.

har ni några tips på vad jag måste se & göra på min resa?

2 kommentarer

  • Lena

    Det låter ju som en helt fantastisk resa du ska ut på med dina nära och kära. Men håller med varför kan det inte ligga närmre för, likaså Australien 😛 Är inte billigaste resmålet heller, men jag skulle absolut vilja åka dit med min kamera någon gång och bara fota fota fota! Besöka DisneyWorld är en dröm sedan barnsben också men man vill ju gärna göra mer än bara det haha men det kostar ju också.

    • karinsuniversum

      Det kommer bli fantastiskt! Ja, verkligen! Varför är de drömresemålen så långt borta.. och framför allt dyrt. Typiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *