3 bra saker just nu

  • Stranger Things har fått ett premiärdatum! Den kommer tillbaka på Halloween som är riktigt bra datum för själva serien. Men ofantligt långt borta för oss som längtar. 266 dagar för att vara exakt! & barnen i serien var så söta när de såg sin egna trailer på Super Bowl.

Fun video of us seeing the S2 teaser!!! Link in bio! Go check it out! #season2 #spoileralert? #strangerthings

A post shared by 🌍Noah Schnapp🎥 (@noahschnapp) on

  • Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries! När Chris Wood var med var han den största glädjen i serien. Sen försvann han. Sen dök han upp i Supergirl blev han min räddning. Så nu när han kommer tillbaka, ja jag gav ifrån ett glädjetjut!
  • Mandy Moore & Shane West tillsammans igen?! Well, på duken alltså. Tanken att de två i en A Walk To Remember reunion får mig att le så stort. Den filmen är verkligen min go-to movie och ser den nästa minst en gång per år. Har inte tröttnat än och kommer troligtvis inte göra det heller.

är detta bra nyheter för er också?

Du kanske också vill läsa

4 kommentarer

  1. Längtar ihjäl mig efter den andra säsongen av Stranger things – som jag ser fram emot det! Sen så är nog A walk to remember en av mina favoritfilmer – så en reunion låter inte helt fel!:)

    1. Ja ska bli riktigt roligt att se Stranger Things! Åh, den är nog också en slags favorit hos mig. 🙂 Bara bra saker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *