3 bra saker just nu

 • Stranger Things har fått ett premiärdatum! Den kommer tillbaka på Halloween som är riktigt bra datum för själva serien. Men ofantligt långt borta för oss som längtar. 266 dagar för att vara exakt! & barnen i serien var så söta när de såg sin egna trailer på Super Bowl.

 • Kai kommer tillbaka till The Vampire Diaries! När Chris Wood var med var han den största glädjen i serien. Sen försvann han. Sen dök han upp i Supergirl blev han min räddning. Så nu när han kommer tillbaka, ja jag gav ifrån ett glädjetjut!
 • Mandy Moore & Shane West tillsammans igen?! Well, på duken alltså. Tanken att de två i en A Walk To Remember reunion får mig att le så stort. Den filmen är verkligen min go-to movie och ser den nästa minst en gång per år. Har inte tröttnat än och kommer troligtvis inte göra det heller.

är detta bra nyheter för er också?

4 svar till “3 bra saker just nu“

 1. A walk to remember måste ju vara en av de bästa filmerna som är gjorda! 🙂

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Den är i alla fall väldigt söt och jag tröttnar aldrig på den!

 2. Längtar ihjäl mig efter den andra säsongen av Stranger things – som jag ser fram emot det! Sen så är nog A walk to remember en av mina favoritfilmer – så en reunion låter inte helt fel!:)

  1. karinsuniversum skriver: Svara

   Ja ska bli riktigt roligt att se Stranger Things! Åh, den är nog också en slags favorit hos mig. 🙂 Bara bra saker!

Kommentera