Serier

Elseworlds | The Flash, Arrow & Supergirl

The Flash Elseworlds crossover
Katie Yu/The CW

The Flash

Oh Barry, what have you done this time?

Årets crossover började väldigt roligt på ett enkelt sätt. Oliver vaknar upp i Iris säng som The Flash och Barry tvärtom. Tycker väl att själva historien, om the Monitor är mindre intressant, men fokusen på Barry och Olivers vänskap är desto mer intressant. Gillade humorn i att Iris var nu gift med Oliver då hon har sedan första avsnittet dreglat över honom. Vi möter Kara, Clark och Lois Lane på deras gård. Och i ett ögonblick när Barry och Oliver använder sina nya krafter kämpar till och med Superman på deras sida. Allt är bara väldigt fint och roligt. Bra början på denna crossovern. 

Arrow Elseworlds Crossover
Jack Rowand/The CW

Arrow

Ruby Rose’s Batwoman blir introducerad! Oliver, Barry och Kara åker till Gotham och möter nästan direkt Batwoman i Batman (och Bruce Waynes frånvaro). Gillade att Barry och Oliver bråkade om Batman existerar eller om han bara är en myt och hur Kara och hon kom bra överens då de båda är kusiner till en annan (Batman och Superman). Älskade när Wells och Merlyn kom och slogs mot var sin fiende. Gillade också hur Barry och Oliver hade en riktig konversation där de nu börjar förstå varandra lite mer – efter all denna stund tillsammans. Sedan skiftade allt igen och plötsligt var Barry och Oliver två bankrånare som innan de lyckas fly blir tagna av polisen som är ingen mindre än Diaz och Merlyn. Och sedan stoppade av Superman – som är inte på deras sida. Förresten, den andra Flash från Earth 90 frågade John var hans ring är – är John Green Lantern från den jorden. Och i så fall, kommer vi någonsin få se det?

Supergirl Elseworlds crossover
Sergei Bachlakov/The CW

Supergirl

Var lite rädd att Arrow och The Flash skulle få för mycket utrymme med tanke på att premissen är att Oliver och Barry byter krafter. Det är lätt att glömma bort Supergirl, men detta avsnittet gjorde allt okej. För plötsligt blev hennes story tillsammans med Alex viktig. Men kanske mest var Superman. Det blev dubbelt upp av Tyler Hoechlin – vilket jag alltid är okej med. Gary är med och är ungefär likadan som annars, fast bartender. Det hela slutar okej, men jag är väldigt nyfiken på vad för deal som Oliver egentligen gjorde med The Monitor. Och vi kommer komma tillbaka till denna story då Batwoman ringer och säger att Deegan har fått en vän… hm. Vad är en crossover utan ett frieri? Ingenting. Så självklart fick vi Superman fria till Lois Lane och att de väntar barn. Så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.