Serier

Doctor Who | The Return of Doctor Mysterio

Doctor Who

Doctor Who kom tillbaka för en liten stund innan den sätter igång igen i april. Ännu en julspecial, som vanligtvis är riktigt bra. Det är alltid mysigt att se runt julen. Brukar se det när den kommer ut vid juldagen/annandag jul. Men i år har jag varit lite seg. Men nu har jag i alla fall sett den, & blev lite besviken men ändå inte.

en klassisk start,

Den börjar på ett klassisk Doctor Who sätt med att doktorn hänger utanför ett barns fönster, och får komma in pga han tas för att vara tomten. Det är ju jul! Av en händelse får pojken, Grant, i sig en gemstone som tar sin energi från en stjärna i tron om att det är medicin (pojken var sjuk, och doktorn är ju.. ja en doktor). Plötsligt har pojken förvandlas till en livs levande superhjälte. Passande när han själv verkar vara ett riktigt stort fan av just sådana.

Doctor Who

superhjältar men ingen julkänsla,

Sen spolar vi fram ett antal år till ett research institute där en reporter, Ms Fletcher, verkar vara misstänksam mot the spokesperson Mr. Brock. & hon hade all rätt i att vara det. Allt går sådär för alla och plötsligt kommer en hjälte, Ghost, och räddar dem. Såklart det är pojken Grant som blivit vuxen. & såklart är han kär i Fletcher. Ja, ni börjar förstå att det här är ett supermanavsnitt fast med Doctor Who.

Det var ett helt ok avsnitt. Mycket referenser till superhjältar som kanske inte är mitt toppämne. Tråkigt att det var så lite med julen. Det är ju ändå en julspecial. Om ni vill ha ett fantastiskt julavsnitt med Doctor Who kan ni titta på A Christmas Carol då Matt Smith är doktorn. Tipsade om det innan jul då jag listade min topp fem julavsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.