Böcker,  månadssammanfattningar

Wrap-up | Februari ’19

Riktigt dålig läsmånad i februari. Nu har jag totalt läst 5 böcker i år och det betyder att jag ligger på 10 % av årets mål och därmed ligger efter med 3 böcker. Katastrof! Får försöka ta tag i det i mars, och alla andra månader efteråt. Har också haft en dålig läsmånad med mindre bra böcker. Har haft en dålig start på året överlag när det kommer till böcker. Vilket såklart är supertråkigt.

And I Darken av Kiersten White

Som ni kanske läste i min YA-böcker jag läser inlägg häromdagen så var detta inte en favorit. Gillade idén med premissen men inte resultatet. Ogillade karaktärerna och hur det som om författaren slaktade historien. | ★

On the Other Side av Carrie Hope Fletcher

Jag vill älska denna boken. Jag gillar ju Carrie. Hon verkar vara en sån himla härlig person, och jag har sett henne prata om denna bok. Så jag köpte den såklart. Jag gillade första sidorna. Tänkte att idén med att innan en går vidare måste en lätta sitt samvete och prata med sina nära och kära. Men sen finns det saker som jag rent ut sagt ogillade. Den har ingen tid och jag har förstått att det är för att det ska vara öppet, men det stör mig så ofantligt mycket. Speciellt med tanke på att huvudkaraktären ska vara styrd av sina föräldrar (mamma) vilket får mig att tänka på ganska långt bak i tiden. Men att jag inte vet blir jag förvirrad av. Och håller så med karaktären Vincent. Du är 27 år gammal. Därför kan du klara dig själv. Du kan fatta beslut själv. Väx upp! | ★★

Läst på svenska: 0
Läst på engelska: 2
Non-fiction: 0
Ljudböcker: 0
E-böcker: 1
Jag har läst tidigare: 0
Antal sidor: 820
Medelbetyg: 1,5

Sämsta och bästa boken för februari,

Eftersom jag enbart läste två böcker så blir det ju den sämsta av de två And I Darken och den bästa On the Other Side. Men jag känner dock inte att någon av de var en höjdare.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *