Serier

Veckosammanfattning | 27-28

27

THE BOLD TYPE | 2.05 Stride of Pride + 2.06 The Domino Effect

RĂ€ck upp en hand om ni saknar Sutton och Richard? đŸ™‹â€SĂ„ ledsen nĂ€r hon tĂ€nkte gĂ„ och trĂ€ffa honom och var glad sĂ„ kommer han och Ă€r med en annan kvinna. Och sen att tvingas höra hur hon pratar om honom och glad att de tvĂ„ tillsammans igen. NĂ€, snacka om att lida. Orkar förresten inte Kat. Hon tjatar om att hon vill trĂ€ffa Adenas vĂ€nner, gĂ„r dit, börjar flirta och drömma om en person. HallĂ„, ge dig! Och sen Ă€r otrogen (kyssar och sĂ„nt rĂ€knas ocksĂ„). SĂ„ glad att Jane Ă€r tillbaka. Hade varit jobbigt att se henne vara olycklig hela tiden.

QUANTICO | 3.09 Fear Feargach + 3.10 No Place Is Home

Jag har absolut ingenting att sĂ€ga om Quantico. Är mest glad att den Ă€r snart slut. BĂ„de sĂ€songen och serien. För den har bĂ„de varit mycket sĂ€mre och mycket bĂ€ttre den hĂ€r sĂ€songen. Bra att den Ă€r mindre förvirrande men dĂ„ligt dĂ„ den har liksom inte gjort nĂ„gonting. Trampar pĂ„ samma stĂ€lle hela tiden. Börjar i alla fall gilla Shelby och Ryan tillsammans.

THE ORIGINALS | 5.10 There in the Disappearing Light

Kommer sakna Josh! SÄ glad att han ÀndÄ fick sitt perfekta slut (eller ja, men ni förstÄr). SÄ himla fint gjort. Och Hope Àr varulv! Eller ja, hon har vÀl alltid varit en slags hybrid-hÀxa. Men nu Àr hon verkligen en hybrid sÄ hon fÄtt fram den sidan. Antar att det Àr rÀtt intressant ÀndÄ.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *