Serier

Veckosammanfattning | 1

Veckosammanfattning

LETHAL WEAPON | 2.11 Funny Money

Lite intressant avsnitt. Gillar när de har avsnitt som handlar om en ung person som Riggs och Roger försöker rädda. Men sen var allt runt omkring också bra. Riggs försöker vara en bra pappa för Ben och lyckas väldigt bra – tills hans pappa ska komma och förstöra. En kan inte döda en hundvalp! Kan inte han bara gå och dö…? Och var nog första gången Roger hanterade en familjesituation hyfsat ok. Bra jobbat!

THE BLACKLIST | 5.09 Ruin

Liz har mer eller mindre ett eget avsnitt. Hon och hennes ilska mot de som dödade Tom. Hon sätter sig alltså i en stuga tillsammans med en hund (Kate, <3) och lämnar allt bakom sig. Till och med Agnes! Visst, det är för Agnes egna skull. The Blacklist är väldigt dåliga på att göra så Agnes känns som en del av familjen. De lämnar henne hela tiden. Bra avsnitt men glad att hon lämnade stugan efter avsnittet för hade kunnat bli långtråkigt. Problem när de försöker ta in en liten skurk och vi ska vara osäkra på om han är en skurk eller inte. Och skådisen är William Mapother – och spelar han annat än skurkar? Det är klart från första stund att han är ond.

BLINDSPOT | 3.08 City Folk Under Wraps

Detta avsnitt kom inte vecka ett utan faktiskt innan jul. Men dagen innan, så jag kände inte direkt för att sätta på ett avsnitt då. Så det blev nu istället. Snacka om spännande avsnitt. Hela Hirst-grejen där alla blir anklagade. Roman och hans plan som gäller Hirsts chef. Och alla fina ”par” som finns. Älskar Rich och Patterson. Samt Reade och Tasha. Och såklart Tasha och Patterson. Och chocken när Kurt säger att han dödade Janes dotter! Trodde Berlin-grejen var att han hade träffat henne. Med dödat?! Låter som hon och han letade efter Jane och hon råkade dö. Inte att han bestämde sig för att döda henne. Och varför måste hon vara död? Så tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *