Serier

Vecka 7 | Veckosammanfattningar | 2021

AMERICAN GODS | 3.05 Sister Rising

Tar en paus i American Gods nu för jag har inte längre tillgång till Amazon Prime. Men jag planerar på att fixa detta så jag kan fortsätta med serien, men väntar lite till.

American Gods går att streama på Amazon Prime.

WANDAVISION | 1.07 Breaking the Fourth Wall

Som alltid blir WandaVision lite bättre varje gång. Men samtidigt börjar jag undra hur de ska hinna med. Den hade en sådan lång sträcka att komma igång och det ska enbart vara nio avsnitt på säsongen. Kommer vi ens komma någon vart?

Gillade verkligen hela intervju-delen av detta avsnitt. Speciellt när Vision tittade in i kameran. Min typ av humor, antar jag. Cool att Monica kunde gå in i världen – opåverkad. Antar att hon är någon specifikt karaktär som jag missat pga är inte allt för insatt i universumet.

Veckans chockande ögonblick var när vi fick reda på att Agnes är en häxa och den personen som gjort allt dåligt, till och med dödade Sparky! Var inte beredd på det men nu i efterhand kändes det väldigt logiskt och självklart. Att jag inte hade sett det tidigare!

Och vi fick äntligen en end-credit scen!

WandaVision går att streama på Disney+.

LEGACIES | 3.05 This Is What It Takes

Vi fick se en glimt av den coola tribid karaktären som Hope faktiskt är. Men såklart ska hon alltid jaga efter Landon. Jag är okej med deras förhållande men måste det alltid handla om detta? Visst, Damon och Stefan var alltid sånna mot Elena, men de sprang inte runt och fjanta sig hela tiden utan var coola och starka karaktärer ändå. Måste finnas någon form av balans. Hon är fortfarande en Mikaelson, och en tribid! Herregud, låt henne var det.

Nu när Landon är borta (och snälla låt honom vara borta i några avsnitt, även om jag tror han är tillbaka direkt) så hoppas jag nästan på hellre att hon ska vara med Ethan. Men då har jag samma problem igen – måste hon ens ha ett kärleksintresse?

Resten av karaktärerna är just nu rätt irrelevanta för mig och vad de sysslar med. Håller just nu på att se om The Vampire Diaries och The Originals och uppskattar just nu det mer för där är nästan alla intressanta.

Legacies går att streama på HBO Nordic.

THE BLACKLIST | 8.07 Chemical Mary

Börjar ju bli löjligt och lite orimligt att inte Liz är med. Måste vara skådisen som är borta av någon anledning. Blir ju så dumt att hon ska vara huvudskurken – men vi inte får se henne? Inte alls.

Harold har äntligen fått upp Reds USB. Men vad är det egentligen på? Alla hans hemligheter. Hoppas just nästan det. Och att vi får se glimtar av det i kommande avsnitt. Behöver ju inte få allt på samma gång. Men i alla fall lite åt gången. Men kommer verkligen Red att döda Harold.. Hm.. Känns inte så troligt, men samtidigt kan man väl inte lita på Red alls.

The Blacklist går att streama på Viaplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *