vardag

Vecka 39

Förra veckan gick så fort! Dagarna bara sprang förbi. Kände ni också det? Det var ändå rätt härligt. Jag menar, för under vecka 37 kändes allt hopplöst och jag var på dåligt humör. Rätt skönt då när veckan efter mest seglade förbi.

Hade en rätt bra vecka. Klippte mig, lugn helg där min faster och två kusiner hälsade på en kortis med kaffe och glass. De var och hälsade på min kusin, som flyttat hit för ett år sedan sen. Mysigt med ett litet spontant besök.

vecka 39

≫ Serier börjar komma tillbaka denna vecka! Några gamla är This Is Us, Single Parents och How to Get Away with Murder plus några nya jag förhoppningsvis orkar spana in, Prodigal Son och Evil.

≫ Har börjat titta lite på The Vampire Diaries igen och känner mest att jag är lite dum. För har så många serier som jag vill se som jag vet kommer vara så bra. Vill läsa så många böcker. Och hinna göra annat efter jobbet. Men så sitter jag där och ser samma serier igen…

Banned Book Week har börjat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *