vardag

Vecka 38

Hej kära ni,

Hade en jobbig vecka förra veckan. Vet inte egentligen varför. Ibland bara mår en riktigt dåligt utan någon direkt anledning. Så var det för mig nu. Riktigt tråkigt såklart. Därför var det så skönt att jag hade en riktigt bra helg istället. Redan på fredagen började det kännas bättre, och att bli mött av en riktigt peppig sambo när en kom hem var ju också toppen.

Vi började med att köpa pizza. Testade att köpa på vad som ska vara stans bästa (och äldsta) pizzeria. Det var gott, men jag kände att det var en konstig blandning mellan fin pizza som en får på resturang och en riktig flötpizza från den lokala pizzerian. Hm… får åka dit igen och testa en annan typ. Kollade på film, den senaste Fantastic Beast som vi inte hade sett tidigare.

På lördagen var det hockey. Det behöver vi inte tala om. Ointressant för de flesta, och tråkigt för mig. Planterade om lite växter, köpte en ny växt. Och bara hade en mysig lördagkväll. Fick stort sug på att baka äppelpaj, så gjorde det på söndagen och bjöd in några vänner för paj och spel. Och avslutade med fantastisk middag, Guinness Stew.

Nöjd över pizza beslutet, och en fin kvällssol.
Våra pizzor. Jag valde mozzarella, ruccola och fetaost.
Mot arenan!

vecka 38

≫ Har egentliga inga större planer. Ska på quiz, titta på hockey, träna och jobba. Ska försöka ha en superbra vecka och inga krav efter förra veckans dåliga humör.

≫ Eller jo, ska klippa mig imorgon. Så välbehövligt!

≫ Jag vill rangordna! Jag gillar att göra topplistor och skulle vilja göra fler. Ha ni några tips på vad får ni gärna kommentera eller låta mig veta på någon av mina sociala kanaler. Det kan vara allt ifrån en skådespelare eller regissör och hens filmer, serie, filmserie osv. Allt! Har gjort några fina topplistor tidigare, och några favoriter är nog: Topp 5 Tv-skurkar, De bästa katterna i filmer, Jag rangordnar Jane Austens romaner, Jag rangordnar Rory Gilmores pojkvänner, Topp 10 Supernatural avsnitt och Jag rangordnar Marvel-filmerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *