vardag

Vecka 37: Hektiskt och hockey

Hej igen, ännu en måndagsmorgon.

Det är bara sexton måndagar kvar av 2019. Sedan är vi inne på det nya året. Känns inte det rätt sjukt? Hösten känns ofta så lång, med få högtider och lediga dagar. Mörkret som lägger sig och kalla vindar. Att räkna ut hur många måndagar så känns det plötsligt som ingenting.

Förra veckan var en upp- och ner. Fick tränat två gånger, hade hoppats på tre. Men en dag kände jag mig sjuk. Inte så konstigt när flera av personerna i vår närhet också känner sig sjuka. Även Johan har känt sig lite krasslig. Hoppas denna veckan blir bättre på den fronten.

i helgen var Johan borta och jag fick besök av min familj på lördagen. Mamma, pappa, min bror och brorsdotter. Så himla mysigt att ha sin familj på besök. Vi tog det lugnt och bara umgicks. Pappa och min bror fixade även kökslampan. Äntligen har vi den över bordet och inte bredvid. Vi hängde upp den på kroken som fanns sedan tidigare, där bordet hade stått innan. Mest för att se om lampan fungerade som den skulle – och det gjorde den. Nu är den ovanför bordet och det ser mindre idiotiskt ut.

Är ni sugna på att se fler bilder från lägenheten?

Äntligen fick vi upp kökslampan.

vecka 37

≫ Denna vecka kommer bli hektisk på jobbet. Det är många deadlines och en kurs som ska hållas under veckan. Det är faktiskt lite kul för det har varit lite lugnt sedan sommaren. Men nu så!

≫ Quizet fortsätter. Vi vann tyvärr inte förra veckan, och kanske inte kommer göra denna heller. Men nu ska vi vara positiva. Och jag borde öva lite på 80-tals musiken. Och 90.

≫ Hockeyn börjar officiellt denna veckan. Tidigare har det bara varit CHL, men nu är det SHL igen. Så nu hittar ni mig som vanligt i Löfbergs Arena på lördagar och torsdagar. Kul!

Unbelievable kommer denna vecka på fredag. Netflix! Den serier som är ny som jag ser fram emot mest.

≫ Det kommer bli en riktigt bra vecka, på bloggen. Tycker i alla fall jag. Hoppas ni också tycker detta!

2 kommentarer

  • Lena

    Roligt att läsa lite vad som händer och sker i din vardag och det där med krasslig känner jag verkligen igen går och tappar rösten eller är hes ständigt numera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *