vardag

Vecka 36: Hösten är här

Godmorgon på er! Jag har saknat att skriva om mer personligt. Säga hej ibland. Blivit lite mycket bara samma saker om och om igen. Tröttsamt i längden. Därför tänkte jag återinföra när jag pratar lite om vad som har hänt tidigare i veckan samt vad som sker nu denna veckan. Lite morgonsnack här på måndagarna. Hoppas ni kommer uppskatta det lika mycket som jag. <3

Eftersom jag fyllde år i lördags så var det självklart min birthday week förra veckan. Det är något jag har anammat från en vän. Som visserligen kör birthday months, och sedan week och sedan dag. Har inte kommit så långt än. Men lite uppskattning hela veckan är ju trevligt. Om det inte vore att jag påbörjade veckan med att ha tjugo plus myggbett som blev gigantiska, kliade och gjorde ont. Och sedan även skoskav. Hemskt. Men vädret var fantastiskt, och ibland svinkallt med regn. Som om veckan inte riktigt visste vad det skulle vara för väder.

Hade en jättefin födelsedag i lördags. Med mysig lunch, lugn dag, bubbel och melon, fantastisk frukost som vanligt, supergod middag på kvällen. Vi avslutade också dagen med att spela lite Lego Batman 2 tillsammans. Superhärligt.

När vi gick en sommarpromenad som började fantastiskt och slutade med myggorna från helvetet. Samt skoskav.

vecka 36

≫ Det är höst på riktigt nu! Älskar vanligtvis september och ser fram emot att ta på mig långbyxor, alla mina fina tröjor & jackor. Älskar hur det är att i februari/mars när en längtar efter sommaren vill jag ha bara ben, klänningar och sandaler. Men nu är det istället tjocka tröjor och mössa som jag längtar efter.

≫ Vädret ska vara upp till femton grader med växlande molnighet och någon regndag. Det vill säga perfekt för ovanstående saker.

≫ Förra veckan startade quizet, vilket vi tyvärr missade. Men denna veckan (idag faktiskt) ska vi vara med. Vi har bytt quiz, och därmed plats och dag. Men gänget är desamma. Längtar redan!

≫ Jag har fått tillbaka min läslust så fruktansvärt mycket. Vill läsa allt! Vill läsa hela tiden! Läser just nu tre stycken böcker samtidigt, och förhoppningsvis blir jag klar med alla snart för vill bara påbörja flera andra. Köpte en del böcker i augusti, som jag tänkte visa upp snart också.

≫ Ska försöka träna minst tre gånger denna veckan. Då jag missade att träna förra veckan, på grund av skoskav, saker att göra och allmänt nere. Vill verkligen inte tappa det igen när jag har påbörjat det precis igen.

Elite är tillbaka på fredag. Är ni taggade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *