smått&gott

vecka 25.

Hej måndag och vecka 25!

Förra veckan har varit upp och ner. Vädret blev plötsligt sämre men mot slutet kom värmen tillbaka för att sedan försvinna helt igen. Hade jättesvårt för att sova större delen och kände mig efter i hela livet. Som om tiden går framåt, men att jag inte riktigt hänger med. Känner ni också så ibland? Det är mycket som ska göras på jobbet, speciellt då mitt lilla projekt sker nästa vecka. Vi drar på festival – Putte i Parken, och det är mycket som ska fixas och trixas inför det. Antar att jag kan börja andas ut vecka 27.

I helgen kom också mina föräldrar en snabbis för att hjälpa oss med balkongen. Det blev riktigt bra. Inte sant? ↓ Johan hade också sina vänner på besök för en klassisk pubrunda och jag drog på ett event som några vänner anordnade för bara oss tjejer för att vi tjejer är bäst och bra ställe att finna andra coola kompisar. Riktigt roligt!

vecka 25

måndag,

en vanlig jobbdag som avslutas med att jag och en vän ska på lägenhetsvisning. Vi har nu bestämt oss att vi i alla fall ska börja titta på lägenheter för att köpa. & eftersom Johan inte kan på kvällen tar jag med mig en vän som smakråd. Självklart ska jag försöka hinna se Sverigematchen mot Sydkorea mitt på dan.

tisdag,

också en helt vanlig jobbdag utan något speciellt att anmärka. Inte ens en särskilt intressant fotbollsdag heller.

onsdag,

samma som ovan. men den här gången är det i alla fall några intressanta fotbollsmatcher som en kan njuta av.

torsdag,

ska försöka jobba så mycket som möjligt måndag till onsdag så jag kan kompa ut torsdagen, eller i alla fall en liten del av den. Min tanke är att städa och fixa lite inför midsommarafton och jag har även bokat in en tvättid här.

fredag,

midsommarafton! två vänner kommer hit och det ska bli superkul att träffa dem igen. Inte sett de sedan nyår och har inte sett de två här i Karlstad sedan augusti. Alldeles för lång tid. Blir väl det vanliga, äta sill, grillat, jordgubbar och hoppas att det inte regnar allt för mycket.

lördag,

kommer nog börja dagen bakis… Sedan hitta på något skoj med vännerna. Kanske äta godaste sushin om det är öppet. & självklart den matchen jag ser fram emot mest – Tyskland mot Sverige. Favoriterna mot laget som borde vara min favorit.

söndag,

härlig dag när alla åker hemåt. Får nog avsluta vecka 25.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *